Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2116 / 631 / 0
W Warszawie wiele sztuk, w Łodzi - właśnie ujęłam Wam na rezerwację. 😉
Cena progresywna, niestety, 5mg 30tbl około 120zł, zatem 10mg 240zł z groszami.
Milutka Pani zarezerwowała do popołudnia w sobotę, kiedy dopiero będę mogła podjechać.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2 / / 0
@Merx dzięki, przeoczyłem. Chyba zaczekam i wtedy dopiero uderzę do specjalisty.
  • 985 / 235 / 0
A ja dopiero teraz zerknąłem że coś tak pięknego dotarło do Polski. Na co wy to sępicie jak można wiedzieć? Zbiorowe adhd? Ja to chceee.
  • 2116 / 631 / 0
Po 18 roku życia cudownie zdrowiejesz, @DobryWujas, zostaje 100% czyli 120zł za 5mg x 30 tbl lub 240zł za 10mg x 30 tbl, analogicznie obstawiam 20mg x 30 tbl za 480-500 zł. Z tym, że Tentin startuje się od 5mg, no max 10mg, JEDEN raz dziennie. Na co sępimy? Na historię z metylofenidatem, nie jedną pakę, nie trzy, nie trzydzieści. Pierwszy lek, który faktycznie mi pomaga, nie to że spiduje, nie to że latam po ścianach - mam na myśli grupę leków na ADHD, bo dalej aktualnie zostaję na Medikinecie 20 IR i może lepiej patrząc na cenę (30zł opakowanie IRek największych na 100%), ale jak jakimś cudem dział IT mMedicę zaktualizuje, to ponowię próbę z Tentinem 10mg, a może wtedy już 20mg. Tam to wszyscy starej daty i "niekomputerowi" są, i lepiej było jak wszystko było na papierze, wiadomo.

Pytanie:
Zrzut ekranu 2025-04-15 o 13.23.58.png
Odpowiedź:
Zrzut ekranu 2025-04-15 o 13.24.15.png
NIe wiem, na jakich programach pracują Wasi magicy, ale napotkałam na problem z tzw. dupy strony; już nawet nie było kręcenia nosem na "dekstroamfetamina/dexamfetaminum", było "jak umiesz to znaleźć to wyklikaj bo ja nie mogę". Załączam screeny od przemiłej pani z sekcji pytań.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 985 / 235 / 0
To nie dla mnie. Nigdy nie sępiłem MPH. Chyba, że znalazłbym jakiegoś miłego lekarza który by mi to wypisał. :(
  • 2024 / 264 / 0
@Merx
Na czarnym rynku 20mg z niemiec 110 € czy nl 120 € to cena za 20mg to taniej bedzie kupić z drugiej ręki szydera.
W niemieckiej aptece 20mg 80 euro z receptą bez ubezpieczenia.
  • 1549 / 407 / 2
@nCuX wiesz co ja słyszałem, że dziesiątki i tak są całkiem spoko i chyba się na nie właśnie przerzucę z MPH. A mi również zależy na tym, aby wszystko było legalne i udokumentowane, Tak na wszelki, bo mam dość jebania się z polskim wymiarem sprawiedliwości xD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2024 / 264 / 0
Na mnie chłopa 80kg/85 kg potrzebuje co najmniej 2x5mg +20mg na 24h i to wychodzi średni ekonomicznie.
1000 zł miesiecznie za fete tyle, że z apteki mimo iż mnie stać nie smak pozostaje.
  • 1549 / 407 / 2
@nCuX wiadomo, nie mniej i tak fajnie, że pojawia się konkurencja na rynku w kwestii leczenia ADHD/ADD w polszy.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 510 / 111 / 0
W ramach rekreacji to się zażywa w nos?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.