Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Sam bylwm wtedy w szoku, nie spodziewałem się tego. Ale odstawienie skutkowało typowymi objwami dla odstawienia opio. Bol lydek, cieplo zimno, zimne poty, goraczka, trwało to 3-4 dni.
  • 21 / 3 / 0
Czołem! Ogarnąłem sobie od magika butlę Tramalu 96ml wycięto pseudoreklamę/naganianie @V44 i chciałoby się potestować to trochę.
Pytanie/a do ekspertów większych i mniejszych.
1. Ile na pierwszy raz? Tolerka nieduża - kilka razy koda max 300mg, oxy 40. Tak żeby ładnie klepło, ale też żebym nie zapomniał o oddychaniu.
2. Mogę to zarzucić dzień po zarzuceniu 450mg dexa? Z tego co czytałem, to dex podbija opio, ale czy trampek i dex nie zrobi mi jakiegoś zespołu serotoninowego?
3. "Testowałem" owe krople kilka dni wcześniej, ale tak symbolicznie, z 6 pompnięć z butli (gdzie 8 pompnięć to 1ml czyli 100mg) i nie wiem czy to placebo, czy po prostu podjarka, że sobie spróbowałem, że normalnie czułem się dobrze, tak miło i wgl jakieś lekkie mrowienie na ciele. Możliwe że to efekty tramca przy tak niskiej dawce, czy po prostu placebo?
4. Jak wygląda sprawa tramca a wyrzutów histaminy, po kodzie to chyste panie, morda spuchnięta, oddychać się nie da (mimo tego, że przed zażyłem antyhistaminę w postaci cetryzyny(chyba?) i loratadynę. hydroksyzyny nie chciałem, bo dzień po mam taką zamułę, że się to mija z celem). Po oxy wyrzuty histaminy były niewielkie, mimo nie najmniejszej dawki (40mg bez tolerki). Przy tramcu będzie mały wyrzut jak przy oxy, czy może jednak, warto wziąć hydroksysynę przed?
5. Nadaje się to na jako socjalny drug? Po kodzie to człowiek siedzi walony, ale tramal gdzieś czytałem, że działa 'aktywizująco'.
6. Warto łączyć z benzo? Mam jedynie alprę i idk, czy to coś da. Gdzieś czytałem, że ktoś wziął do tego alpre i znikła mu euforia, a gdzieś jeszcze czytałem, że benzo zwiększając sedację może doprowadzić do noddow, które po tramcu są raczej rzadkie (nie mówie o noddach, typu stoisz jak narciarz na ulicy i nie ogarniasz, bo to nie ten poziom, tylko o takie lekkie przysypianie w łóżku)
7. No właśnie - jak tam noddy? da się przy tramcu osiagnać, czy raczej ciężko
  • 330 / 33 / 0
28 października 2024Phonky pisze:
Trzy dni na dawkach 400mg dadza jakiegos mini skręta? Poprzedni ciag 4 dni na dawkach 600-800 zaowocowal skretem goraczka bolem lydek przez 3-4 dni
Cztery dni nawet w dawce po 150 dadzą chujowy nastrój, ale gorsze chyba jest to fizyczne wyczerpanie i spanie w dzień bo nie idzie ujebac.
  • 2620 / 548 / 0
@punktWymianyIgiel Masz użytkowników za swoich prywatnych murzynów od kondensowania informacji, czy jak? Na forum w parę minut znalazłbyś odpowiedź na KAŻDE z Twoich pytań.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 27 / 3 / 0
Hej, czy np. Po skudexie75 mg+25 mg(75tramp,25dexa) w dawce jedna tabletka 💊 albo pół tabletki dziennie . Występują u was - jakby rany ? Np . Pokrzywka albo mega swędzenie ? U mnie na nogach przy kostkach, aż do krwi . Czym to jest spowodowane ? Skudexy biorę bardzo mało, 50mg to chyba mała dawka, a skutki uboczne są dość duże . Macie tak te swędzenie i rany ? I w jakich częściach wam się robią ? I jak z tym walczycie ?

na forum nie stosujemy nazw generycznych leków, jedynie nazwy subst. czynnej /Merx
  • 1660 / 300 / 0
Dosłownie parę dni temu wrócił mój stary ziomek. Sprzedał mi paczkę klonazepamu za 20 zł ale to nie ważne. Co ciekawe, od lekarza ma czysty tramadol w formie buteleczki, którą psika się pożądaną ilość. Pierwszy raz się z tym spotkałem. Jak mi 250 mg (około) psiknął to poczułem tego tramcowego kopa mimo 4 mg bupry. Interesujący wynalazek.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 3013 / 1017 / 0
to był Tramal pod postacją kropli, buteleczka 9,6 g z dozownikiem, który na pisknięcie odmierza 12.5 mg tramadolu chlorowodorku. dobrze wspominam krople, zawsze przy nich wejście opioidu było szybsze i nie trzeba było babrać się z gryzieniem tabletek o przedłużonym uwalnianiu. te krople są dostępne na receptę, kiedyś psychiatra mi zapisał, płaciłem coś koło 75 zł na 100% odpłatności, ale to parę lat temu było.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 21 / 3 / 0
Tramal w kroplach - wspaniały wynalazek. Dostałem ostatnio ową butlę 96ml 100mg/ml. Tak jak przedmówca pisze - w aptece odpłatność 100% coś koło 75ppn. Jest to mój pierwszy kontakt z tramcem, jak i ogólnie z opio mam malutkie doświadczenie. Ani koda, ani oksy, ani maja nie dawały mi euforii za bardzo - nie czułem się po nich dobrze. Za to te krople... Tolerka raczej dziewicza, te 200mg dawały lekką stymulację i euforię. Za to w raz z dorzucaniem i dochodzeniem do 400-600mg to już pełne ugrzanie i błogość. Dopiero przy tym zrozumiałem, dlaczego ludzie wybierają opio, bo jak mówiłem wcześniej mi w ogóle nie podchodziło (próbowałem ofc dalej i dalej bo tego króliczka trzeba gonić cnie). Przy takich dawkach wiem, że należy obawiać się już padaki i niby mógłbym dorzucić benzo, ale mam tylko alpre, a ona to chyba tu nie pomoże, bo działa przeciwlękowo a nie przeciwdrgawkowo (głównie) to mi co najwyżej euforię zbije a nie uchroni przed czymkolwiek
  • 768 / 96 / 22
Czy wystarczy 24h przerwy od paroksetyny, aby nie zbiła tramadolu? Po braniu paro z tramcem czuje się jedynie jałowe pobudzenie. :(
  • 1064 / 302 / 2
@global108 zależy od dawki paroksetyny przyjmowanej na co dzień i od jakiego czasu, jednak minimalną bezpieczną przerwą czasową od ostatniej dawki paro, żeby nie kusić losu o zespół serotoninowy to imo 72h.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...