Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bakuś »
speed to metamfetamina działa mocniej i dłużej (szkodzi też o wiele bardziej).
Uwaga! Użytkownik Bakuś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
A ja tam gdzieś słyszałem że meta dzała krócej ale owiele intensywniej
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 228 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
speed to tez ogolna klasyfikacja czy tez okreslenie na uzywki ktore daja kopa i czujemy sie silni i rzescy (feta meta e)
  • 15 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper »
W USA speed to metamfetamina. Na naszym kontynencie, no i oczywiście w Polsce tak zwykło się nazywać zwykłą amfetaminę. Spidami czasem bywają nazywane wszystkie silniejsze stymulanty: amfę, metę, fenterminę, metylfenidat, fenmetrazynę, itd., ale raczej nie koks. Natomiast wszystkie MDxx, z racji zupełnie innych od typowych stymulantów efektów to zupełnie inna bajka.
Uwaga! Użytkownik lucyper nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: rydzu »
Według mnie jaranie i tak jest najpopularniejszym narkotykiem w polsce i nigdy amfetamina nie wyprze jarania. Dużo osób wciąga amfe ale amfa nigdy nie przebije jarania jesli chodzi o ilosc osob zazywajacych narkotyki. Zreszta dużo amfy na rynku to słabe gówno a jaranie ostatnio coraz mocniejsze jest. I jaranie nie robi takiego syfu z organizmem i psychiką.
  • 273 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
rydzu pisze:
Według mnie jaranie i tak jest najpopularniejszym narkotykiem w polsce i nigdy amfetamina nie wyprze jarania. Dużo osób wciąga amfe ale amfa nigdy nie przebije jarania jesli chodzi o ilosc osob zazywajacych narkotyki.
Niestety nie zgodze się. Jaranie nie jest aż tak popularne w polsce jak feta. Tutaj prawie każdy melanżuje co sobote jeździ na jakiś melanżyk. I jak całą noc przetańczyć na sucho. Fetka od razu lepiej. Okazjonalnie Pixe. Ale idziemy w dobrą strone. Pozytywna propaganda się szerzy. Coraz więcej ludzi sięga po zioło. I bardzo dobrze. Ale troche mi żal. Rok temu czułem się jszczewyjątkowo. Tylko ja i znajomi palili, mało kto palił wszyscy brali albo pili. A teraz już jak ide na piździe widze dużo najaranych ekip. Bzdury gadam ale tak jakoś czuje.
Peace
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 55 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: rydzu »
Wszystko zależy w jakim towarzystwie się obracasz. U mnie na przyklad 3/4 szkoły pali trawe. I nie ma problemu żeby załatwić sobie jaranie na przerwie. Za to z innymi rzeczami jest ciężko załatwić w budzie.
  • 21 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Broker »
Kiedyś feta się przydała, jak pojechałem z kumplem do czech na 3 dni, zaoszczędzilismy na autobusie (przejazd 30 km) i na 2 noclegach. Takie były atrakcje zabielania połówką :)
  • 16 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bakuś »
A jak wy wolic wdupiac mniej a zato częsciej czy raz na jakiś czas a za to pożadnie. Bo według mnie to nieopłaca sie bawic z 1 czy 2 krekami. Ja wole raz na jakiś czas tak jak dzis przydupić 1 cała sztuke i czuć naprawde banie :-D dopiero bo wiekszej ilości naprawde czuć moc amfetaminy.
Uwaga! Użytkownik Bakuś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sioolyoo »
to co ty robisz bakus to najszybszy sposob do przekretu
GG: 2283527
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.