uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12807 / 2490 / 0
^
To jest jakiś bot? Wczoraj widziałem, że był post po angielsku, a dziś widzę, że nie może się zdecydować co do płci.
  • 11 / 1 / 0
Troche offtop, ale nie lepiej przygotować glebę? Tzn np marzec kwiecień przekopujemy z dolomitem i obornikiem granulowanym troche kurzaka itp. Jak sie przegryzie to azotu styka a z kupska są mikroelementy. Dopiero na flo dojechać np pk 13/14 ew troszku plantona. Zmniejsza to tez ilosc lazenia po spotach
  • 12807 / 2490 / 0
Jeśli ma się taką opcję, to jasne, że to bardzo dobre podejście. Ja niestety jestem zmuszony używać doniczek, bo mam na spocie piach i kamienie, a teren może zostać zalany tak nawet do 30cm spokojnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.