uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12692 / 2456 / 0
^
To jest jakiś bot? Wczoraj widziałem, że był post po angielsku, a dziś widzę, że nie może się zdecydować co do płci.
  • 11 / 1 / 0
Troche offtop, ale nie lepiej przygotować glebę? Tzn np marzec kwiecień przekopujemy z dolomitem i obornikiem granulowanym troche kurzaka itp. Jak sie przegryzie to azotu styka a z kupska są mikroelementy. Dopiero na flo dojechać np pk 13/14 ew troszku plantona. Zmniejsza to tez ilosc lazenia po spotach
  • 12692 / 2456 / 0
Jeśli ma się taką opcję, to jasne, że to bardzo dobre podejście. Ja niestety jestem zmuszony używać doniczek, bo mam na spocie piach i kamienie, a teren może zostać zalany tak nawet do 30cm spokojnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.