uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12822 / 2495 / 0
^
To jest jakiś bot? Wczoraj widziałem, że był post po angielsku, a dziś widzę, że nie może się zdecydować co do płci.
  • 11 / 1 / 0
Troche offtop, ale nie lepiej przygotować glebę? Tzn np marzec kwiecień przekopujemy z dolomitem i obornikiem granulowanym troche kurzaka itp. Jak sie przegryzie to azotu styka a z kupska są mikroelementy. Dopiero na flo dojechać np pk 13/14 ew troszku plantona. Zmniejsza to tez ilosc lazenia po spotach
  • 12822 / 2495 / 0
Jeśli ma się taką opcję, to jasne, że to bardzo dobre podejście. Ja niestety jestem zmuszony używać doniczek, bo mam na spocie piach i kamienie, a teren może zostać zalany tak nawet do 30cm spokojnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.