Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 7 / 0
@london5
Dla dobra nauki polecam jak najbardziej - generalnie imo faza bardzo podobna do tej po LSD, może wizuale mniejsze i mniejsza euforia. Ale jakoś ta mistyczność stanu + ostatnie wprowadzenie mnie w sigmę po mieszance z grzybami i passiflorą sprawiło, że z o wiele większym respektem aktualnie podchodzę do tej substancji. Wcześniej jak próbowałem tylko z weedem lub samo - nie było tak spektakularnie. Potrafi zaskoczyć :D
W sumie teraz jestem ciekawy, czy połączenie LSD z LSA działałoby jako dobry mix, czy w ogóle byłby odczuwalny, skoro to dwa skrajnie podobne kwasy.

Scalono — CATCHaFALL

Ale dodam, że mix LSA z mirystycyną lub MDMA (ja nazwałbym to... Sugarflip? XD w końcu LSD w pewnym sensie wywodzi się od LSA, tak jak cukierki od cukru) wydaje się być ciekawym i wg mnie wartym sprawdzenia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).