Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 357 / 47 / 0
Weź chłopie przestań. Jak możesz marzyć o czymś takim? Sam nie wiem jak to się stało. Może ta depresja z gimnazjum, albo przejaranie - też w gimnazjum. Dobre pare lat temu.
I wiesz co? Życie jest okropne. Nie czujezz miłości - czujesz pożądanie. Nie ma w Tobie żadnych emocji. Ludzie mogą na ciebie splunąć, obrazić 150 razy zanim się wkurwisz. Mówisz pusto, bez emocji. Nie ważne czy opowiadasz jakiś żart czy rozmawiasz z kimś. Nie da się tak żyć, a a dowodem jest wypowiedź moja i kolegi wyżej.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 2807 / 364 / 0
Życie bez emocji to co chcesz jak robot żyć ? Nic nie odczuwać totalnie ?
  • 5105 / 884 / 0
To się nie da.
Wpada do a Ciebie napastnik z nożem w ręku i nic nie robię bo nic nie czuje. Nawet mi to na rękę że mnie zabije...
Zero strachu...
Matka składa na urodziny życzenia. Ty jak Niedzielski... Pustka w oczach i dziękuję bo tak wypada...
Myślałem że tak łatwej 2 życiu... A to jest katorga.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 24 / 12 / 0
Zatarcie uczuć wyprowadzi na manowce.
Sama wymazałam większość. Co wyniknęło?
Hormony rozmontowane, wyblakłe.
Szczęście i nienawiść, smutek i śmiech.
Nie wyzwalam niczego, trwam w zadumie, śmierć mnie tylko wyzwoli
  • 1195 / 223 / 32
Ludzie, typ musi być niedojrzałym dzieckiem z podstawówki. Pewnie rówieśnicy już bardziej kumaci i po nim jadą, a on sobie nie może z tym poradzić. Najlepiej niech niczego nie dotyka, bo sobie krzywdę zrobi zanim sobie zda sprawę z czegokolwiek.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 781 / 444 / 0
Zapierdol dwuletni ciąg na bk. Gwarantuje Ci, ze nic nie będziesz czuł i zamienisz sie w zoombie
  • 248 / 84 / 0
Ja osobiście choruję na depresję i kiedyś też marzyłam o tym żeby raz na zawsze wyłączyć wszystkie uczucia i kuuurwa, jak ja się bardzo pomyliłam. Nie ma w tym nic fajnego, to jest po prostu straszne ;)
Nie potrafisz nikogo pokochać, nie czujesz strachu, nic nie jest w stanie Cię ucieszyć (no chyba że diler odpisał :D)... w sumie co ja pierdolę? Zwyczajnie jesteś wypłukany ze wszystkich uczuć i emocji.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 6 / 0
Niestety nawet gdybym znała receptę na Twoje życzenie, to bym jej nie podała Tobie. Nie odczuwają uczuć psychopaci/socjopaci, nie posiadają empatii i uczuciowości wyższej - aby coś poczuć potrzebują albo ekstremalnych doznań...tak czy inaczej krzywdzą innych... Chyba, że źle nazwałeś sprawę i zależy Ci na osiągnięciu stanu ZEN - ale tutaj nie ma drogi na skróty.
  • 164 / 14 / 0
Przejdź solidny ciąg na mocnym benzo jak clony czy alpra. Tylko ostrzegam że nie ma odwrotu, sam bym chciał w końcu poczuć cokolwiek ale skutki ciągu sprzed kilku lat nadal na to nie pozwalają, pewnie przez to straciłem wręcz idealną dziewczynę, no ale cóż. Trzeba wypić piwo co się je kiedyś naważyło...
  • 46 / 14 / 0
Większość osób "bez emocji" jest po prostu w anhedonii lub innym schorzeniu.

Takie życie jest dość chujowe i najlepiej trzymać się z dala od pomysłów typu googlowanie "Jak wywołać brak emocji-Zapytaj.onet.pl". Potrzebujesz się odciąć emocjonalnie to zmień środowisko/zacznij chodzić na siłkę/cokolwiek kurwa dodam od siebie, żeby też nie spamować więc pozwolę sobie dodać notatkę: warto w ch*j usunąć wszystkie social media które ryją nam całą gospodarkę dopaminową, później każdy się dziwi gdzie się podziały jego hobby/pasje które to kiedyś dawały tyle szczęścia - ja od kiedy to zrobiłem czyli półtora roku temu mogę powiedzieć, że właśnie od tego czasu jestem naprawdę szczęśliwy /Merx
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...