Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 968 / 96 / 0
śniadanie
herbata
sajkotropy
2 x kawa
  • 172 / 15 / 0
Obudzić się w dobrym stanie, procentów tyle ze jeszcze nie ma mowy o kacu. Teraz prysznic na zmianę ciepły i zimny, następnie śniadanie, a potem odrazu browar i dwie linie koki.
Idealnie.
  • 241 / 31 / 0
wstać przed zaplanowaną godziną 2h temu, fenibut, wstajemy za 2h w szampańskim nastroju potem psysznic, szama i kawą przyprawić.
  • 1926 / 312 / 0
Kawa i tabaka -od razu czuję na nie potrzebę po przebudzeniu.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 12504 / 2425 / 0
Kawa (śniadanie jadam symboliczne) i wysiłek umysłowy (praca). Najgorzej jest w poniedziałki (po weekendowym jaraniu) i wzmożonym wysiłku fizycznym (zmęczenie i odwodnienie).
Energetykami gardzę - jedynie domowej roboty izotoniki na bazie mineralnej niegazowanej (zakwaszonej sokiem z cytryny), soku z pomarańczy / grejpfruta z dodatkiem miodu i kilku ziarenek soli. W zasadzie wpadłem na to przypadkowo, ale jak się nie zakwasi i nie schłodzi wody, to źle się miesza z sokiem (robi się u góry zawiesina).
  • 3245 / 617 / 0
5ta rano....Ja już herbatka konopna CBD, zaraz depakine i aripiprazol, i podejrzewam że bez śniadania. No i aktywacja myślenia muzyką. Na nogach naturalnie, bo nie mam w zwyczaju pić kawy rano, no i tabaka na iskrę.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
Pobudka na opio.. Po tramcu tak często miałem.Odpalenie systemu z max pozytywnym nastawieniem,myśleniem.Albo wake&bake też spoko sprawa.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 205 / 0
Od kilku lat pracuję na popołudniowej lub nocnej zmianie i jak pomyśle o wstawaniu do pracy na 6 stą , to powinni tego zakazać.
Aktualnie na nockach to mój poranek zaczyna się mniej więcej o 12 w południe. Przecieram ryj, spacerek po towar i już rozgrzany i rozciągnięty.
Ćwierć helu, ćwierć cracku, przegląd prasy, muzyka w tle.
Po około godzinie wypad na drobne zakupy, jogurt i świeże bułki na śniadanie.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1533 / 196 / 0
czasami to w ogole nie wstaje chyba ze wymiotować do kibla , poranki są tragiczne podnieśc się to tragedia ale potem jakoś leci, nienawidze wstawać przed 9
  • 4327 / 700 / 2117
Nie wiem, czy poranka kiedy wstaję, ale na pewno najmilszą jest, jak siadam do śniadania i pije pierwszą kawę albo herbatę. Dla mnie to już taki "mały rytuał".
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.