Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 970 / 97 / 0
śniadanie
herbata
sajkotropy
2 x kawa
  • 225 / 20 / 0
Obudzić się w dobrym stanie, procentów tyle ze jeszcze nie ma mowy o kacu. Teraz prysznic na zmianę ciepły i zimny, następnie śniadanie, a potem odrazu browar i dwie linie koki.
Idealnie.
  • 246 / 33 / 0
wstać przed zaplanowaną godziną 2h temu, fenibut, wstajemy za 2h w szampańskim nastroju potem psysznic, szama i kawą przyprawić.
  • 2117 / 351 / 0
Kawa i tabaka -od razu czuję na nie potrzebę po przebudzeniu.
like the others before you
one by one we will take you
  • 12816 / 2493 / 0
Kawa (śniadanie jadam symboliczne) i wysiłek umysłowy (praca). Najgorzej jest w poniedziałki (po weekendowym jaraniu) i wzmożonym wysiłku fizycznym (zmęczenie i odwodnienie).
Energetykami gardzę - jedynie domowej roboty izotoniki na bazie mineralnej niegazowanej (zakwaszonej sokiem z cytryny), soku z pomarańczy / grejpfruta z dodatkiem miodu i kilku ziarenek soli. W zasadzie wpadłem na to przypadkowo, ale jak się nie zakwasi i nie schłodzi wody, to źle się miesza z sokiem (robi się u góry zawiesina).
  • 3245 / 624 / 0
5ta rano....Ja już herbatka konopna CBD, zaraz depakine i aripiprazol, i podejrzewam że bez śniadania. No i aktywacja myślenia muzyką. Na nogach naturalnie, bo nie mam w zwyczaju pić kawy rano, no i tabaka na iskrę.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Pobudka na opio.. Po tramcu tak często miałem.Odpalenie systemu z max pozytywnym nastawieniem,myśleniem.Albo wake&bake też spoko sprawa.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Od kilku lat pracuję na popołudniowej lub nocnej zmianie i jak pomyśle o wstawaniu do pracy na 6 stą , to powinni tego zakazać.
Aktualnie na nockach to mój poranek zaczyna się mniej więcej o 12 w południe. Przecieram ryj, spacerek po towar i już rozgrzany i rozciągnięty.
Ćwierć helu, ćwierć cracku, przegląd prasy, muzyka w tle.
Po około godzinie wypad na drobne zakupy, jogurt i świeże bułki na śniadanie.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1544 / 198 / 0
czasami to w ogole nie wstaje chyba ze wymiotować do kibla , poranki są tragiczne podnieśc się to tragedia ale potem jakoś leci, nienawidze wstawać przed 9
  • 4480 / 712 / 2198
Nie wiem, czy poranka kiedy wstaję, ale na pewno najmilszą jest, jak siadam do śniadania i pije pierwszą kawę albo herbatę. Dla mnie to już taki "mały rytuał".
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.