Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2198 / 715 / 0
Trzeźwość wpływa negatywnie i to bardzo. Nie polecam trzeźwości.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 229 / 26 / 0
Uważam, że wszystkie używki oprócz ciągów na opio wpływają pozytywnie na kreatywność. Po opio jest za dobrze, więc po co coś tworzyć skoro można się rozpływać w ciepełku? Już nawet trzeźwość jest bardziej inspirująca. To taka moja perspektywa.
Nic nigdy nie było dla mnie zbyt dziwne.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
  • 1 / / 0
Zależy też o jakie „ćpanie” chodzi. Kreatywność na pewno rozwijają psychodeliki, grzyby i marihuanaz Jednakże jeśli chodzi o sytumulanty, dopalacze to na 100% Zabierają całe zapasy serotoniny i dopaminy z głowy na pare chwil fazy. Wiec nie wiem co by tam kreatywnego w pół godziny fazy się stworzyło, bo po paru dorzutkach zostaję tylko ciśnienie i jego zaspokajanie. Dobra stara amfetamina na bmk również mogłaby pobudzić kreatywność, bo jest się wtedy naspeedowanym mega energia i ma się milion pomysłów na sekundę lecz później to opada i zapożyczona kreatywność i samopoczucie ulatnia się x5. MDMA (prawdziwe, piguły).raczej działają „miłośnie” na otoczenie i muzykę. Wiec chyba można to zaliczyć. Co do samych psychodelików chętnie bym się wypowiedziała na temat tej fazy ale nie byłoby pewnie za bardzo na temat wiec odpowiadam ogólnikowo :). pozdrawiam.
  • 425 / 50 / 0
Tak, dzięki ostrym ciągom na benzodiazepinach nie mam już kreatywnosci za grosz xD
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 112 / 0
Niektóre substancje typu sajko czy dyso podbijają ją ale problem w tym że często wtedy te pomysły są głupie strasznie , jak z resztą większość tych psychodelicznych odbjawień xd .
"Life pain always sexy"
  • 248 / 86 / 0
Ja zawsze jak jestem porobiona to mam wrażenie, że mam więcej pomysłów (często głupich, ale nadal to jakieś pomysły haha ;D) no i mam odpowiedź na wszystko w ciągu chwili, czego na trzeźwo mi akurat często brakuje ;)
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 10 / 0
Zdecydowanie tak. Po trawce zajebiscie mi sie fristajluje (gdzie na trzezwo chuja potrafie wydukac), natomiast po amanicie latwiej przechodze z tematu do tematu podczas rozmowy z drugim czlowiekiem + latwiej znajduje rozwiazania pewnych problemow, ktore w danym momencie mnie mecza
  • 4446 / 709 / 2117
Mi po trawie zazwyczaj lepiej się pisało na forach, lub jakieś dłuższe wywody. Pisałem kiedyś e-booka/książkę -- zdecydowanie lepiej wychodziła ona po zielonym właśnie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.