Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 50 / 1 / 0
Może mirtazapina by pomogła?
Gdy nie odpisuje na PW pisać: dzinks9x@hyperreal.email
  • 867 / 253 / 0
Jeśli występuje u Ciebie lęk razem z takimi somatami bez wyraźnej przyczyny to mi pasuje do GAD-u.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 694 / 314 / 0
Cześć
Miałem identyczne objawy, zabierali mnie wielokrotnie do szpitala na sygnale w Warszawie mieszkałem, kołatanie serca, bezdech senny, umierałem, nerwica, nieregularne bicie serca baa serce przestawało bić ! Okazało się że mam depresję oraz leki cielesne. Pomógł mi psychiatra, dostałem odpowiednie leki i wyzdrowiałem. Zanim poszedłem do psychiatry lekarze stawiali mi różne diagnozy, zawał serca itp.. okazało się jednak że serce mam zdrowe lecz chorą głowę :) Pozdrawiam
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 15 / 1 / 0
Nie tylko ty meczysz sie z sercem nie jestes sama to meczace ciagle byc na przyspieszeniu ja ide sie przejść gdzies i uspokaja mi sie serducho nie raz ale ile tak mozns zyc :( trzeba sie zbadac u kardiologa w laboratorium elektrolity magnez Potas brac spacery mi pomagają xd
  • 1195 / 223 / 32
A może pani do tego wszystkiego wali kawy dużo i jeszcze więcej szlugów jara, ale że tego się źle ogólnie nie postrzega, to na to nie zwróciła uwagi %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.