Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 268 / 36 / 0
alkohol + amph
niesmiertelnosc sie zalacza...
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Zgadadzam sie że amfetamina robi z ciebie niepokonanego. Chamuje twój strach tam gdzie nie musisz go czuć i wyostrza strach i zmysły tam gdzie powinienes byc ostrozny żeby dotrzec do celu. Ogólnie amfa wprowadza bardzo logiczne myslenie o ile nie przedobrzysz. W tedy mozesz stworzyc plan na przyszłość i założyć co zrobić żeby się udało i czego nie robić żeby sie nie udają. Idąc tą ideą wszystko co załozysz Ci sie uda a ponad to trzymajac się planu twoja podświadomość zrobic to za Ciebie. Nazwałem to kreacja przyszlosci. alkohol pomaga rozluznic mięśnie co pomaga na tiki i nadpobudliwosc nerwów i uspokaja umysł przed lekami które amfa czesto przynosi zwlaszcza po nockach.
Uwaga! Użytkownik gbsn71 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3429 / 714 / 9
Ja to bym zjadł kwasa na pole bitwy.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 512 / 56 / 0
Joincik XD
  • 558 / 75 / 0
alkohol+amfetamina
ale u mnie tez Bromazepam/inna mocniejsza benzodiazepina+jakies rozsadne ilosci alkohola robia ze mnie jebanego terminatora i wyciagaja mnie z depres
Jestem dość trudny.
  • 305 / 41 / 0
Po mefedronie czujesz się jak Bóg, nic innego nie ma do niego podjazdu jeśli chodzi o pewność siebie, na mefedronie największy problem na świecie to żaden problem, przynajmniej dopóki działa
  • 44 / 9 / 0
Nie mam pojęcia, ale obstawiam, że niektóre stymulanty np:

- feta + Wódka czysta - Jak dobrze polecisz, to godmode sie załącza krótko mówiąc.

- Prawilny Mefix - nie tyle niepokonany, co bedąc tym gównem porobiony zawsze była otwartość na wszystko, w chuj pewność siebie, nie było takich zachamowań jak na trzeźwo. Na drugi dzień jak ktoś ci opowiada co robiłeś i jakie głupoty pierdoliłeś, to za głowę się łapiesz.

- piko - może nie tyle fizycznie, ale waląc pierwszy raz w życiu, czułem się jakby mózg pracował na 200% swoich możliwości.

Więcej grzechów nie pamiętam.
  • 4941 / 837 / 0
metamfetamina robi z człowieka terminatora.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 143 / 21 / 0
09 sierpnia 2021wiktoriaa0009 pisze:
Osobiście stawiałabym na flakkę (alfa-PVP).
Flakka to zle okreslenie wymyslone przez media (flakka to raczej nazwa stanu po alfie o ktory ci chodzi)

Mysle ze 400mg dobrej fety i 500ml wodeczki + chec rozpierdolu oraz agresja z natury takiego delikwenta zrobi z niego maszyne do zabijania na kilka godzin
ew. wyzej wspomniana alfa-PVP albo PCP, ja po wywapowaniu 50mg alfy i wypiciu do tego 2 browarow potrafilem rozpierdalac szklanki o leb w drobny mak i rozkurwic samochod jakiejs typiarze bo mnie potracila jak wbieglem na ulice %-D
Nie ma że za mocno %-D
  • 636 / 148 / 0
a-PVP zdecydowanie. W ciągu jednego dnia zwapowałem niecały 1g a-PiHP. I ten 1g zmienił mnie ze spokojnego kulturalnego, człowieka. Najpierw w nieziemskiego erosomana (byłem niepokonany w jeździe na ręcznym, około 20h bez przerwy no tylko na siusiu) by w dalszych fazach zmienić mnie już w w jakąś przepoczwarzoną wersję sebixa. Byłem pewien, że to ja bym potrącił samochód.
A to była i tak ugrzeczniona wersja alfy i też tak nie paliłem tak dużo ile mogłem spalić.
Tak sobie pomyślałem. Wpuścić do klatki MMA dwóch zalfionych zawodników. Walka o 50g alfy dowolnego rodzaju. Domniemam, że to byłaby walka na śmierć i życie
ODPOWIEDZ
Newsy
Kokaina dla ubogich zalewa polski rynek. Sięgają po nią nawet dzieci

Narkotyki dla młodzieży to wciąż duże wyzwanie dla polskich służb. W 2024 roku polska policja zabezpieczyła 45 nielegalnych laboratoriów, w których produkowano syntetyczne narkotyki, oraz przechwyciła ponad 19 ton takich niedozwolonych substancji. W Polsce aktualnie poważnym zagrożeniem są syntetyczne pochodne katynonu – mefedron, klefedron i klofedron.

Badania nad psylocybiną – co już wiemy, a co jeszcze musimy odkryć?

Psylocybina to substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, nazywanych potocznie „grzybami halucynogennymi”. Jej właściwości psychoaktywne są znane ludzkości od setek, a może i tysięcy lat, jednak dopiero od niedawna nauka intensywnie zajmuje się badaniem jej potencjalnych zastosowań terapeutycznych. Co już wiemy na temat psylocybiny, a jakie kwestie pozostają jeszcze do odkrycia?

Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".