ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Czeslaw pisze:
To o tyle niedobra opcja, że wypłukuje resztki mikroelementów
pij izotoniki
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 122 / 8
fakt, dobra opcja. w każdym razie na pewno nie herbatę
  • 193 / 2 / 0
RZuć gumę bo bez tego to ni chuja..
  • 1558 / 18 / 0
Cośty, ja wole tryb: puffff buffff uhhhh puhhhfff
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1053 / 76 / 0
Czeslaw pisze:
Brałeś kiedyś MDMA? Próbowałeś "ruchać"?
no tak, bylo najlepiej :)
  • 3449 / 122 / 8
Dla mnie seks po MDMA jest niewykonalny, po pierwsze kłopoty z erekcją, po drugie nie sprawia to takiej przyjemności jak normalnie (o ile jakąkolwiek), po trzecie dojście jest niemożliwe, po czwarte dosłownie wszystko jest przyjemniejsze. Zwykłe przytulenie się to orgazm dla duszy, natomiast seks jest taki dziwny, kojarzy mi się wtedy z plugawieniem towarzyszącej osoby. Większość znajomych opisuje podobne wrażenia.

Na MDMA najlepsze są wspólne kąpiele w wannie :heart: :heart:
  • 469 / 9 / 0
Tyle tylko, że takie kąpiele nie są zbyt zdrowie dla organizmu. Chyba, że mowa o wodzie o temperaturze odpowiednio niższej od temperatury ciała.
  • 3449 / 122 / 8
Są bardzo zdrowe na przegrzanie, o ile nie są przeprowadzane w gorącej wodzie ;)
  • 1053 / 76 / 0
Czeslaw pisze:
Dla mnie seks po MDMA jest niewykonalny, po pierwsze kłopoty z erekcją, po drugie nie sprawia to takiej przyjemności jak normalnie (o ile jakąkolwiek), po trzecie dojście jest niemożliwe, po czwarte dosłownie wszystko jest przyjemniejsze. Zwykłe przytulenie się to orgazm dla duszy, natomiast seks jest taki dziwny, kojarzy mi się wtedy z plugawieniem towarzyszącej osoby. Większość znajomych opisuje podobne wrażenia.

Na MDMA najlepsze są wspólne kąpiele w wannie :heart: :heart:

hm, tak jak napisales mam po psychodelikach, na BDFie myslenie o nim bylo tak kurwa nieprzyjemne, ze bad tripa prawie dostalem. po tryptaminach wydaje mi sie smieszny i plytki.

ale MDMA - no kurde. problemow z erekcja czy dojsciem nie mialem wcale.
  • 3449 / 122 / 8
Może zamiast MDMA mi wciskają prostamol uno w kryształach, ostatnio nawet nie zadziałało.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.