28 maja 2020ElDirko pisze:Wrzucasz MDMA razem z sildenafilem? Czy najpierw jedno, a potem po odczekaniu drugie? Ja zawsze emkę, potem po ok 40 min sildenafil dopiero. A są tacy, którzy polecają najpierw Viagrę, potem dopiero emkę/kryształ itp.02 marca 2019mrfuter pisze: Wpierdolić razem z sildenafilem i pójść dupczyć.
Jestem ciekawy opinii :)
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Ważniejsze niż suplementacja są czynniki poboczne.
Na reddicie znalazłem duży wątek o suplementacji NAC (inaczej acetylocysteina lub n-acetylocysteina). Ludzie opisują, że już kilkanaście dni codziennej suplementacji 600mg NAC + ewentualny tydzień 5htp pozwala przywrócić chociaż część magii. Niektórzy twierdzą że przerwa 3+ miesięcy i codzienna suplementacja sprawiła iż kolejny roll był dużo mocniejszy niż pierwszy. Ktoś sprawdzał i może to faktycznie potwierdzić?
Teorię doskonale znam, z resztą podkreśliłem w poście że mi też za każdym razem jest dobrze. Pytam konkretnie o suplementację NAC.
Nie będzie jak na początku, bo już znasz ten stan. Tak samo jak nie będzie już nigdy pierwszego seksu, pocałunku czy ogniska z kumplami.
Podziel się posiłkiem, chamie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.