28 maja 2020ElDirko pisze:Wrzucasz MDMA razem z sildenafilem? Czy najpierw jedno, a potem po odczekaniu drugie? Ja zawsze emkę, potem po ok 40 min sildenafil dopiero. A są tacy, którzy polecają najpierw Viagrę, potem dopiero emkę/kryształ itp.02 marca 2019mrfuter pisze: Wpierdolić razem z sildenafilem i pójść dupczyć.
Jestem ciekawy opinii :)
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Ważniejsze niż suplementacja są czynniki poboczne.
Na reddicie znalazłem duży wątek o suplementacji NAC (inaczej acetylocysteina lub n-acetylocysteina). Ludzie opisują, że już kilkanaście dni codziennej suplementacji 600mg NAC + ewentualny tydzień 5htp pozwala przywrócić chociaż część magii. Niektórzy twierdzą że przerwa 3+ miesięcy i codzienna suplementacja sprawiła iż kolejny roll był dużo mocniejszy niż pierwszy. Ktoś sprawdzał i może to faktycznie potwierdzić?
Teorię doskonale znam, z resztą podkreśliłem w poście że mi też za każdym razem jest dobrze. Pytam konkretnie o suplementację NAC.
Nie będzie jak na początku, bo już znasz ten stan. Tak samo jak nie będzie już nigdy pierwszego seksu, pocałunku czy ogniska z kumplami.
Podziel się posiłkiem, chamie
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.