Takie moje skromne zdanie. Gdzieś jest mój wątek z microboxem ( TiJaz ) - tam tak działałem i gdyby nie choroba wyszło by całkiem fajnie i do 100dni - nie wiem, może by się udało wyrobić.
PS. Automatu nie trenuj, chyba , że naginanie, nie przycinaj - zero toppingu - nic. Naginanie max.
13 grudnia 2018demonox pisze: A polecacie jakąś no konkretna odmianę do tego typu przyspieszonej uprawy?
-box zrobiony z lodówki (nawet sprawnej )
-ogrzewanie z kabla grzewczego na sterowniku, temp ustawiona ok 25 - 28
Oświetlenie żarówki Led GROW full soectrum i led barwy ciepłej. Ustawione 24/24
-2 takie same odmiany hodowlane na dwa różne sposoby.Po lewej młodsza ok 14dni o cięta po prawej nie i uprawiana według przepisów "fachowców".
Wynik na dzień dzisiejszy na zdjęciach
https://photos.app.goo.gl/355JPMMotviqeBq37
Żeby szybciej schły trzeba je dobrze przystrzyc "na mokro", choć to i tak kilka dni w temperaturze pokojowej - zależy od grubości topów, temperatury i wilgotności powietrza. Przyspieszanie schnięcia skutkuje wrednym smakiem.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.