Takie moje skromne zdanie. Gdzieś jest mój wątek z microboxem ( TiJaz ) - tam tak działałem i gdyby nie choroba wyszło by całkiem fajnie i do 100dni - nie wiem, może by się udało wyrobić.
PS. Automatu nie trenuj, chyba , że naginanie, nie przycinaj - zero toppingu - nic. Naginanie max.
13 grudnia 2018demonox pisze: A polecacie jakąś no konkretna odmianę do tego typu przyspieszonej uprawy?
-box zrobiony z lodówki (nawet sprawnej )
-ogrzewanie z kabla grzewczego na sterowniku, temp ustawiona ok 25 - 28
Oświetlenie żarówki Led GROW full soectrum i led barwy ciepłej. Ustawione 24/24
-2 takie same odmiany hodowlane na dwa różne sposoby.Po lewej młodsza ok 14dni o cięta po prawej nie i uprawiana według przepisów "fachowców".
Wynik na dzień dzisiejszy na zdjęciach
https://photos.app.goo.gl/355JPMMotviqeBq37
Żeby szybciej schły trzeba je dobrze przystrzyc "na mokro", choć to i tak kilka dni w temperaturze pokojowej - zależy od grubości topów, temperatury i wilgotności powietrza. Przyspieszanie schnięcia skutkuje wrednym smakiem.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.