Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 394 / 10 / 0
alko, trawa, feta. Paląc bake w gimnazjum miałem typowe poglądy rastamana, jebać chemię tylko NATURKA
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 222 / 20 / 0
Naturka, naturka. kokaina jest z drzewa %-D
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 564 / 52 / 0
trawa, ketony i deks.
Swoja droga, ciekawe czy idąc kluczem zdebilowacenia.... Wege dragi?
Predzej martwy niz slaby
  • 308 / 157 / 0
Cos w tym jest bo u mnie identycznie jak w tytule i doszedlem do wniosku ze tylko nos igly nie sa dla mnie
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 2 / / 0
Strasznie mnie wkurza ta cała koncepcja, że zaczyna się od trawy a potem idzie się dalej. To jedna wielka bzdura. Może tak być ale wcale nie musi. Znam ludzi, którzy zaczęli od h więc nie wierzę w gadkę,że od zioła się zaczyna bo to bajka. Każdy człowiek jest inny,każdy chce czegoś innego w życiu i każdy podejmuje swoje własne decyzje z których konsekwencjami musi się liczyć.
Proszę, nie wmawiajcie innym nie pal zioła bo się uzależnisz bo to nie prawda.
I am not crazy. My reality is just different than yours.
  • 1 / / 0
Może klasyczek alko+mj, może lekkie sajko, więcej niespecjalnie, igły nigdy.
  • 837 / 78 / 0
05 września 2018dragowszukam pisze:
Naturka, naturka. kokaina jest z drzewa %-D
marihuana, efedryna, kodeina, morfina, grzyby, DMT, meskalina, gałka, Kratom no jest tego trochę i większość wcale nie słaba :-D .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 3245 / 617 / 0
Istotne jest że większość ludzi na początku sama nie wie po co ćpa/pije. DOM rodzinny, towarzystwo już te z podstawówki, i dopiero średnia szkoła z zapatrywaniem na studia daje pytanie co ja chcę osiągnąć biorąc dragi. Chodzi mi tu o lżejsze od hery które nie mają tak że diabeł zabiera duszę i oddaje dopiero jak przyćpasz. (lub też cięższe przypadki pikoludków dla których to już sposób na życie). Ja mam wrażenie że istotne jest nawet to co matka je, czy zażywa jakieś leki będąc w ciąży i karmiąc dziecko. To wrzuca nas do machiny metabolizmu i działania mózgu i układu nerwowego. A głody różnych substancji mają różne podłoża od ideologicznego, typu kultura hip hop czy ratsa, imprezy techno czy nawet zwykłe puby i kluby z muzyką imprezową, kończąc na twardych skrętach od heroiny. Są na świecie ludzie szaraczki i ci co mają swoje 5 minut, zależy jak te 5 minut wykorzystają. :old: :finger: :old:
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 5 / 0
Gateway dragiem nr1 w Polsce jest zdecydowanie alkohol, w moim przypadku tak było potem pojawiła się marihuana. Na poczatku prochy to było dla mnie zło, jednak po roku dalem się namówić znajomym którzy walili po nosie. Potem poszło z górki pojawily sie dopalacze dużo kolekcjonowałem :D Dzisiaj może nie mam oporów do praktycznie wszystkich używek, jednak do dzis zostałem głównie przy mj czasami tylko wrzucę coś innego dla odmiany. Uważam że może być dragiem wejścia, ale jednak każdy ma swój rozum i chyba potrafi decydować sam za siebie.
Uwaga! Użytkownik Tripowicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 29 / 0
05 września 2018sleepingbyday pisze:
Strasznie mnie wkurza ta cała koncepcja, że zaczyna się od trawy a potem idzie się dalej. To jedna wielka bzdura. Może tak być ale wcale nie musi.
Eureka! Jak na to wpadłeś?

To, że może tak być, a wcale tak nie musi to wiadomo nie od dziś. Nigdy nie ma czegoś takiego jak 100%, chodzi mi o statystykę, o większość i z tego co tu napisaliście to coś w tym jest, jakieś ziarenko prawdy, że od trawy się to koło narkomańskie zaczyna toczyć coraz szybciej. Oczywiście z pominięciem alkoholu, ale to patrząc na kulturę naszą, to alko to jest standard więc to pomijam.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...