Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 240 / 45 / 0
hehhehe sam temat powalajacy. harlequin

polecam ci dobra duszyczko dopisanie czarnego scenariusza do tej opwiesci.
wez no teraz ty sie wpierdol w speeda, zalicz nachukana paru kolesi dzien po dniu tak zeby sie zemscic na swoim ex a potem nam to wszystko opisz. samo zycie

z farcikiem
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
  • 5297 / 949 / 0
Olej go. Na forum jest sporo fajnych gosci.

3 ..2...1... START !
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 104 / 4 / 0
Dobra dobra, nie udawaj takiej cnotki na jaką wyglądasz, bo sama jestes narkusem, on kocha dragi, a ty kochasz emocje i dramaty.
Gdyby było inaczej nigdy by się z nim nie związała, ale emocje sa, misja spantoflić bad boya - jest, wiec i życie super niczym rollercoaster.
Nawet gdyby naplul ci w twarz, to i tak bedzie cie pociagal. Dlaczego? Bo ci sie nie udało..
  • 4603 / 2217 / 1
[mention]Iam25[/mention] Ja też potrzebuje pomocy! :finger:

Serio chcesz przechodzić znowu to samo? Ciągle i ciągle? Dzień po dniu? Jak tak to załóż działalność gospodarczą: "wyciągam z ćpania i nie musisz mnie kochać"

A chłopa zostaw. Niech się bierze za alkuskę. A sama szukaj kogoś kto nie zaczyna dnia od białego proszku.
  • 0 / / 0
@michalsky nie , nie kocham dramatów i takie życie nie sprawia mi przyjemności .. chyba nigdy nie byłeś zakochany i nigdy nikomu nie pomogłeś w niczym chyba że w ćpaniu, znam go przed świetlnym czasem ćpania i chciałam mu pomóc wyjść na prosta dla niego i jego rodziny która dobrze znam a uwarzam ze to co on ma w głowie to choroba a nie racjonalne myślenie .
  • 9536 / 1880 / 2
Jak nie lubisz dramatow to spojrz chlodnym okiem na to co sie stalo i podejmij decyzje co dalej.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 104 / 4 / 0
31 lipca 2018Iam25 pisze:
@michalsky nie , nie kocham dramatów i takie życie nie sprawia mi przyjemności .. chyba nigdy nie byłeś zakochany i nigdy nikomu nie pomogłeś w niczym chyba że w ćpaniu, znam go przed świetlnym czasem ćpania i chciałam mu pomóc wyjść na prosta dla niego i jego rodziny która dobrze znam a uwarzam ze to co on ma w głowie to choroba a nie racjonalne myślenie .
bzdura, haj zakochania to też narkotyk.. tylko że legalny. O wiele mocniejszy od chemii, społecznie dozwolony i wychwalany. Poczytaj o procesach socjobiologii jak działa "miłośc". Ty jesteś to wciganieta jak menel z centralnego w helupe.

emocje emocje emocje, gdyby Ci sie udało wyciagnac z tego bagna jestem pewien ze zaczełabys nim gardzic, bo... jest juz jakis inny, nie taki jak wczesniej.

Atencji brak? wiec trzeba tutaj sie wyzalic, jaka ty biedna jestes, bo cpun ma wywalone, a ja tyle zrobilam i ble ble ble.. moze czas wskoczyc na kafeterie ? :scared:
  • 5297 / 949 / 0
Nie można kobiet winić za to że sa emocjonalnymi istotami. Emocje kieruja ich decyzjami i działaniami. Tak są "skonstruowane".

Aby zrozumieć decyzję kobiet, należy takze spojrzeć na ich związki w rodzinie, na panujące tam relacje i uczucia. Czesto jest to powtarzanie wzorcow rodzinnych.

Wymagać od kobiety logicznego myślenia , w momencie gdy jest zaslepiona, zadurzona- może skończyć się fiaskiem. Warto jednak próbować.

Ta drama ja kręci. Może nawet nie zdaje sobie sprawy z tego. Emocjonalny rollercoaster.

Teraz do autorki :

To, jak zachowuje się Twoj partner nie zalezy tylko od ilości uczucia, jakie mu ofiarowujesz. Miłość to zarowno dawanie jak i branie. Nie baw sie w MAtke Terese z Kalkuty.

@stteetart

Co ciekawe. Kiedy zrywaja same, to czesto jeszcze podczas trwania zwiazku, maja nastepna galaz na ktora przeskakuja ot tak. Bez placzu, smutku . Musza "kogos" miec.
Sorry za dygresje :)
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2018 przez ledzeppelin2, łącznie zmieniany 1 raz.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9536 / 1880 / 2
[mention]ledzeppelin2[/mention]
Kobiety latwiej znosza rozstanie- jak same zerwa.
Gorzej jak to uczyni facet.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 0 / / 0
Tobl chyba normalne każdy gorzej znosi rozstanie jak to on jest osoba skrzywdzona. Napisałam tu na forum ponieważ ludzie którzy nigdy nie mieli doczynienia z narkomaństwem czy inna podobna przypadłością nie zdaja sobie sprawy w stu procentach jak takie życie wyglada . Tak zdaje sobie sprawe z tego że byłam/jestem osobą współuzależnioną bo z nim byłam i to zepsuło moja psychike przed pójściem samemu do psychologa chciałam sięgnąć opini ludzi, których nie znam bo tak łatwiej ale nie , nie jestem osoba Szukająca dramatu i cieszaca sie z życia raz w góre raz w dół jak opisuje mnie tutaj jeden kolega mylisz sie nie to mnie do niego ciagneło a to że był moim dobrym przyjacielem i nikomu nie życze takiego nałogu myśle że przyjacielowi i bez związku strałabym sie pomóc stanąć na nogi ale łatwo jest kogoś zaszufladkować i ocenić kompletnie nie znając.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.