polecam ci dobra duszyczko dopisanie czarnego scenariusza do tej opwiesci.
wez no teraz ty sie wpierdol w speeda, zalicz nachukana paru kolesi dzien po dniu tak zeby sie zemscic na swoim ex a potem nam to wszystko opisz. samo zycie
z farcikiem
3 ..2...1... START !
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Gdyby było inaczej nigdy by się z nim nie związała, ale emocje sa, misja spantoflić bad boya - jest, wiec i życie super niczym rollercoaster.
Nawet gdyby naplul ci w twarz, to i tak bedzie cie pociagal. Dlaczego? Bo ci sie nie udało..
Serio chcesz przechodzić znowu to samo? Ciągle i ciągle? Dzień po dniu? Jak tak to załóż działalność gospodarczą: "wyciągam z ćpania i nie musisz mnie kochać"
A chłopa zostaw. Niech się bierze za alkuskę. A sama szukaj kogoś kto nie zaczyna dnia od białego proszku.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
31 lipca 2018Iam25 pisze: @michalsky nie , nie kocham dramatów i takie życie nie sprawia mi przyjemności .. chyba nigdy nie byłeś zakochany i nigdy nikomu nie pomogłeś w niczym chyba że w ćpaniu, znam go przed świetlnym czasem ćpania i chciałam mu pomóc wyjść na prosta dla niego i jego rodziny która dobrze znam a uwarzam ze to co on ma w głowie to choroba a nie racjonalne myślenie .
emocje emocje emocje, gdyby Ci sie udało wyciagnac z tego bagna jestem pewien ze zaczełabys nim gardzic, bo... jest juz jakis inny, nie taki jak wczesniej.
Atencji brak? wiec trzeba tutaj sie wyzalic, jaka ty biedna jestes, bo cpun ma wywalone, a ja tyle zrobilam i ble ble ble.. moze czas wskoczyc na kafeterie ? :scared:
Aby zrozumieć decyzję kobiet, należy takze spojrzeć na ich związki w rodzinie, na panujące tam relacje i uczucia. Czesto jest to powtarzanie wzorcow rodzinnych.
Wymagać od kobiety logicznego myślenia , w momencie gdy jest zaslepiona, zadurzona- może skończyć się fiaskiem. Warto jednak próbować.
Ta drama ja kręci. Może nawet nie zdaje sobie sprawy z tego. Emocjonalny rollercoaster.
Teraz do autorki :
To, jak zachowuje się Twoj partner nie zalezy tylko od ilości uczucia, jakie mu ofiarowujesz. Miłość to zarowno dawanie jak i branie. Nie baw sie w MAtke Terese z Kalkuty.
@stteetart
Co ciekawe. Kiedy zrywaja same, to czesto jeszcze podczas trwania zwiazku, maja nastepna galaz na ktora przeskakuja ot tak. Bez placzu, smutku . Musza "kogos" miec.
Sorry za dygresje :)
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Kobiety latwiej znosza rozstanie- jak same zerwa.
Gorzej jak to uczyni facet.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.