Ale to idź do lekarza ale nie bierz wolnego swoją drogą rozumiem brak pracy jakbyś poszedł.
Bez kitu przecież ludzi brakuje do pracy bo niż jest demograficzny.
Co do detoxu to jest ważny bo wiele lat nie pociagniesz na ciagach zniszczyć się łatwo naprawic trudniej.
Zrób jak uważasz ale wizyta jest wskazana i nie nastawiam się negatywnie lepsza porada , rozwiązanie jak stagnacja.
Sama przestraszyłam się tak bardzo, że przez pół roku nie tchnęłam alkoholu i zażywałam lek, który teraz nie jest już na receptę. Pomogło bo po tym okresie USG jamy brzusznej wyszło ok i poza tym próby wątrobowe też. Wątroba jednak regeneruje się tylko do pewnego stopnia. U młodej osoby jak ja trwa to dosyć krótko. Ten sam proces regeneracji u zaawansowanego, starego alkoholika może już nie być możliwy. Przez lata opilstwa można uszkodzić ją nieodwracalnie do tego stopnia, że próby wątrobowe już nigdy nie będą w normie.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.