...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 40 / 7 / 0
A no działa w ten sposób:

- początkowo jesteś w szoku, jak to wszystko przez tyle lat umknęło Twojej uwadze
- stajesz się najbardziej wartościową postacią w około
- nad wszystkim panujesz, jesz przecież witaminy
- szczycisz się swoją zajebistością, jest cool!
- w pewnym momencie dostrzegasz, że po co Ci ktoś na fazie, jest tak zajebiście a w dodatku jest tyle substancji do spróbowania, że warto byłoby się temu przyjrzeć w ciepełku domowego koloryfera
- łykasz wiedzę na ten temat, jarasz się tym
- zanika bariera rzeczywitość - przyjemność
- użytkowanie tworzy dziurę, o tej w portfelu już zapomniałeś
- już nie potrzebujesz troski, emocji, wszystko czego Ci trzeba to chęć wrócenia do tego pierwszego razu, i wiesz co?
Spoiler:
Słonik.
Energia kosztuje.
  • 714 / 47 / 0
Ja myślę, że ten pierwszy raz może wrócić ... po 10 latach detoxu, z czego 5 lat to leczenie depresji.
  • 9496 / 1866 / 2
Eee stosujesz releasery- leczysz sie inhibitorami
Itd.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 50 / 6 / 0
Kopie w beret, robi czape, a na koniec za mocno otula szalem.
tropimy maczannę
  • 32 / 1 / 0
Dawaj tu cale swoje narkomanskie CV ;)

Co by tutaj napisać duzo czystek w glowie XD
Zaczalem jarac juz tak z 8lat temu, ale to jaranie to wiesz jak to sie mowi " To nie ćpanie "
Jakieś 2 lata temu prawie zaczeły sie kreseczki :>>
jechalem na amfie, Dopach, mefedronie, 2 razy koko. mefa i dopów najwiecej, 3cmc, 4cmc,4cec,4mpd,Hexen. Do tego duże ilości alko (tego mocniejszego i piffka)

I od jednego dnia zaczeły sie takie odrealnienia, film jakby taki miłosny. Tak jakby mi sie nastawienie zmieniło czy coś, wiem ze jakoś wjebany jestem. Ale w tym dniu jakbym zaczał cipieć, a to bylo juz z prawie rok temu. Zaloffcialem sie w takiej jednej i mnie rozgryzła jakby. I nie wiem czy ja tak Emocjonalnie tego nie przeżyłem czy co. Potem sie zaczely schody. Depresje, Lęki, Fobie, Nerwowe rzeczy jakieś, i zaburzenia osobowości, Huśtawka nastrojów. I tak do konca nie wiem czy ja sobie to wkrecilem czy tak poprostu jest. I co coś zjem teraz albo zajaram to to wraca.

Jakas rade dacie anonimowe ćpunki ;P
Uwaga! Użytkownik Kierowca Bombowca nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 1 / 0
Wytlumaczylby mi to ktos, bo tego mie ogarniam. Teraz to mi wszystko momentami rysuje psyche. Czy az tak mam zajechana psyche i najlepiej przestac cpac czy co? Czy tylko zostalo jesc xanax i cpac dalej. 20lat mam dopiero. Help me ;d

Czy do specjalisty sie wybrac. Moze tez ktos gg podac jakby mi to chcial wytlumaczyc. Z gory dzieki.
Uwaga! Użytkownik Kierowca Bombowca nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9496 / 1866 / 2
Przecpany jestes.
Organizm nie wyrabia.

Specjalista jak Cie zacznie leczyc to specyfikami o podobnym dzialaniu co dragi.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 419 / 45 / 0
jak działa to jest jeszcze ok, gorzej jak już nie działa
  • 32 / 1 / 0
Wraca to jeszcze do normy?
Czy dluzszy detoks potrzebny? jak tak to ile?
  • 5227 / 931 / 0
Zaloffciałeś to się w krysztale, a z tą dupą to Ci się zdawało . No , ale tez miałem rózne " niby" miłości po dragach.
Przechodziło jak schodziło xd

Na początek miesiąc detoxu i zobaczysz różnicę.
Nie będę polecał żadnych wspomagaczy od psychiatry. Wierzę w Ciebie, że dasz radę.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2017 przez ledzeppelin2, łącznie zmieniany 1 raz.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.