- początkowo jesteś w szoku, jak to wszystko przez tyle lat umknęło Twojej uwadze
- stajesz się najbardziej wartościową postacią w około
- nad wszystkim panujesz, jesz przecież witaminy
- szczycisz się swoją zajebistością, jest cool!
- w pewnym momencie dostrzegasz, że po co Ci ktoś na fazie, jest tak zajebiście a w dodatku jest tyle substancji do spróbowania, że warto byłoby się temu przyjrzeć w ciepełku domowego koloryfera
- łykasz wiedzę na ten temat, jarasz się tym
- zanika bariera rzeczywitość - przyjemność
- użytkowanie tworzy dziurę, o tej w portfelu już zapomniałeś
- już nie potrzebujesz troski, emocji, wszystko czego Ci trzeba to chęć wrócenia do tego pierwszego razu, i wiesz co?
Itd.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Co by tutaj napisać duzo czystek w glowie XD
Zaczalem jarac juz tak z 8lat temu, ale to jaranie to wiesz jak to sie mowi " To nie ćpanie "
Jakieś 2 lata temu prawie zaczeły sie kreseczki :>>
jechalem na amfie, Dopach, mefedronie, 2 razy koko. mefa i dopów najwiecej, 3cmc, 4cmc,4cec,4mpd,Hexen. Do tego duże ilości alko (tego mocniejszego i piffka)
I od jednego dnia zaczeły sie takie odrealnienia, film jakby taki miłosny. Tak jakby mi sie nastawienie zmieniło czy coś, wiem ze jakoś wjebany jestem. Ale w tym dniu jakbym zaczał cipieć, a to bylo juz z prawie rok temu. Zaloffcialem sie w takiej jednej i mnie rozgryzła jakby. I nie wiem czy ja tak Emocjonalnie tego nie przeżyłem czy co. Potem sie zaczely schody. Depresje, Lęki, Fobie, Nerwowe rzeczy jakieś, i zaburzenia osobowości, Huśtawka nastrojów. I tak do konca nie wiem czy ja sobie to wkrecilem czy tak poprostu jest. I co coś zjem teraz albo zajaram to to wraca.
Jakas rade dacie anonimowe ćpunki ;P
Czy do specjalisty sie wybrac. Moze tez ktos gg podac jakby mi to chcial wytlumaczyc. Z gory dzieki.
Organizm nie wyrabia.
Specjalista jak Cie zacznie leczyc to specyfikami o podobnym dzialaniu co dragi.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czy dluzszy detoks potrzebny? jak tak to ile?
Przechodziło jak schodziło xd
Na początek miesiąc detoxu i zobaczysz różnicę.
Nie będę polecał żadnych wspomagaczy od psychiatry. Wierzę w Ciebie, że dasz radę.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.