Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 336 / 114 / 3
Niektórzy po SSRI masakrycznie ziewają. Ja tak miałem. Przez pewien okres cały dzień chciało mi się ziewać (chociaż w ogóle nie chciało mi się spać). Więc jeżeli ktoś wie, że jednym ze skutków ubocznych jest ziewanie, to może mieć podejrzenia, że delikwent bierze antydepresanty. Ale taki ktoś musi o tym wiedzieć, więc prawdopodobnie sam miał do czynienia z tego typu lekami.
To ziewanie po pewnym czasie znacznie się u mnie zmniejszyło ale przeszło dopiero z odstawieniem sertraliny.
  • 1223 / 487 / 0
niby po czym ktos mialby poznac ? to nie alkohol nie chodzimy po tym jak nadupceni
  • 5205 / 922 / 0
Wg mnie widać ale to jak ktoś długo bierze albo miesza trójpierscieniowce z czteropierscieniowcam.
Spójrzcie na Michala Witkowskiego. Od razu widac ze zaburzony i cos bierze.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.