Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 48 / 8 / 0
N-acetyl-cysteina, w to chcesz zainwestować, najlepszy z łatwo dostęnych detoksów.
--wycięto nieregulaminową treść--

Nie podajemy BEZPOŚREDNIO nazw sprzedawców, ani ich markowych produktów. Tym razem ostrzeżenie słowne - neurobiolog
  • 3649 / 995 / 2
W jaki sposób N-acetyl-cyteina ma usunąć Aluminium?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 9389 / 1827 / 2
22 kwietnia 2014rencznik pisze:
sadhana pisze:
Witamn. Zrobilem sobie analize pierwiastkowa wlosa i wyszedl mi bardzo wysoki poziom aluminium w organizmie.
Czy ktos moze mi powiedziec jak moge sie pozbyc tego metalu z organizmu ?

Kiedy to je amelinum tego nie pomalujesz %-D <- wszedziem te pilatry
Polecam dietę urozmaicić o dobry miód. Najlepiej zamienić cukier z miodem. Dla zdrowotnoścji. Ponoć nie ma nic lepszego w detoksykacji organizmu z ciężkich metali.
Tylko miód w zimnej /chłodnej wodzie
I oryginalny miód z pasieki.
Pierwszy tydzień biegunka.
[mention]neurobiolog[/mention]
http://www.bio-med.pl/L-cysteina-w-postaci-wolnej.pdf

----/scaliłem/----

A jak serio chcecie się pchać w taką suplementacje to oznaczcie sobie homocysteine
Reszte lekarz wyjaśni.

Scaliłem - neurobiolog
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&AMP;start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1327 / 336 / 12
włożyłem kulkę z aluminium do zmywarki i mi sztućce błyszczą jak jaja

nie zatruje sie?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1693 / 565 / 0
05 września 2017blackgoku pisze:
W jaki sposób N-acetyl-cyteina ma usunąć Aluminium?
Poczytaj o glutationie i o wszystkim co robi, a najlepiej dołóż do niej bisglicynian magnezu, gdyż glicyna w nim zawarta razem z NAC tworzy glutation. Nie ma ważniejszej cząsteczki w Twoim organizmie niż glutation, jeśli chodzi o detoks. Do tego poczytaj o kurkuminie, tylko nie jakieś duperele artykuły a faktyczne publikacje naukowe, bo działa w oparciu o ponad 30 mechanizmów i może czynić cuda. Kurkumę spożywaj z pieprzem, choćbyś nawet miał ekstrakty czystej kurkuminy, to biodostępność jest niemalże zerowa, a w obecności piperyny rośnie stukrotnie. Taki zestaw, to jedna z najlepszych opcji pod detoks. Dołożyć jeszcze do tego chociaż 24-36 h głodówki (woda i kawa bez cukru czy mleka mogą być), bo to indukuje autofagię i organizm pozbawiony żywności w pierwszej kolejności usuwa komórki chore, więc to najlepszą możliwa opcja na detoks. Kawa dodatkowo indukuje autofagię, więc masz już w tym krótkim poście kilka metod turbo-detoksu i jak się tylko do niego zastosować konsekwentnie to będą cuda.
  • 3 / / 0
Selen,cynk i wypacanie sie starczy. Od badania wlosa(slaby wyznacznik zatrucia alu) lepsza jest dobowa zbiorka moczu i sprawdzenie tego w ALAB.
  • 268 / 63 / 0
Moczu ? pier*dolisz pan alu bardzo słabo wiąże się z H2O jest bardzo silnie litofilne- rozpuszcza się w tłuszczu a badanie włosów to tylko wyznacznik zatrucia tym metalem bo organizm pcha go w struktury których najszybciej może się pozbyć.
Na zatrucie tym ścierwem pomaga Kwas-alfa-liponowy ale tylko w konfiguracji R- Prawo skrętnej i musi być podany z dużą ilością tłuszczu- najlepiej naturalnego to znaczy Awokado.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.