--wycięto nieregulaminową treść--
Nie podajemy BEZPOŚREDNIO nazw sprzedawców, ani ich markowych produktów. Tym razem ostrzeżenie słowne - neurobiolog
22 kwietnia 2014rencznik pisze:Polecam dietę urozmaicić o dobry miód. Najlepiej zamienić cukier z miodem. Dla zdrowotnoścji. Ponoć nie ma nic lepszego w detoksykacji organizmu z ciężkich metali.sadhana pisze:Witamn. Zrobilem sobie analize pierwiastkowa wlosa i wyszedl mi bardzo wysoki poziom aluminium w organizmie.
Czy ktos moze mi powiedziec jak moge sie pozbyc tego metalu z organizmu ?
Kiedy to je amelinum tego nie pomalujesz<- wszedziem te pilatry
I oryginalny miód z pasieki.
Pierwszy tydzień biegunka.
[mention]neurobiolog[/mention]
http://www.bio-med.pl/L-cysteina-w-postaci-wolnej.pdf
----/scaliłem/----
A jak serio chcecie się pchać w taką suplementacje to oznaczcie sobie homocysteine
Reszte lekarz wyjaśni.
Scaliłem - neurobiolog
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
nie zatruje sie?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
05 września 2017blackgoku pisze: W jaki sposób N-acetyl-cyteina ma usunąć Aluminium?
Na zatrucie tym ścierwem pomaga Kwas-alfa-liponowy ale tylko w konfiguracji R- Prawo skrętnej i musi być podany z dużą ilością tłuszczu- najlepiej naturalnego to znaczy Awokado.
It's not going to be fun.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.