Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Biorac z ulicy trzeba sie liczyc z tym ze nie bedzie to prawdziwa feta. Nigdy nie mialam dostepu to "prawdziwej " fety i jestem ciekawa jak mozna to odroznic. Moi znajomi kupuja co jest na mieście najgorsze gowno bo dostac cokolwiek jest na wage zlota.. Ciekawa jestem opinii jak odroznic gowno od prawdziwej amfetaminy.
  • 542 / 37 / 0
marquis reagent kupujesz i sprawdzasz.
  • 50 / / 0
O wiele więcej rozkoszy przy mefce, plus stymulacja jak przy fecie. Nie wiem jak to określić, ale stary dobry mefedron dawał błogostan, w zamian bardzo nieprzychylny zjazd- tortura.
Dobra feta jest spoko, ale dobry mef to wyższa półka.
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.