Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Biorac z ulicy trzeba sie liczyc z tym ze nie bedzie to prawdziwa feta. Nigdy nie mialam dostepu to "prawdziwej " fety i jestem ciekawa jak mozna to odroznic. Moi znajomi kupuja co jest na mieście najgorsze gowno bo dostac cokolwiek jest na wage zlota.. Ciekawa jestem opinii jak odroznic gowno od prawdziwej amfetaminy.
  • 542 / 37 / 0
marquis reagent kupujesz i sprawdzasz.
  • 50 / / 0
O wiele więcej rozkoszy przy mefce, plus stymulacja jak przy fecie. Nie wiem jak to określić, ale stary dobry mefedron dawał błogostan, w zamian bardzo nieprzychylny zjazd- tortura.
Dobra feta jest spoko, ale dobry mef to wyższa półka.
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.