aż nie mogę się powstrzymać i muszę spytać: CZEMU :-(
Osobiście uważam ( tak samo jak ty ), ze mucha jest naprawdę zajebistą substancją - szczególnie jeśli połączy się z fenibutem :-D
Właściwie można powiedzieć, że debil to i kartką papieru zabić się może, aczkolwiek faktycznie, pewne dragi mają wyższy wskaźnik ryzyka niż inne. Czasami nawet po researchu idzie się jebnąć, i wcale nie musi to nastąpić od razu przy pierwszym kontakcie. Od siebie wymienię:
-U-47700
-Kanna
-Efylon (Mimo że darze go sympatią, ale jak komuś się jebnie dawkowanie przy dobrym sorcie albo ogólnie pojebie w głowie to może się pokarać. O zgon trudniej sie doprosić, ale jest to możliwe
-HEX-EN (Może nie zabija, ale na pewno tyra pikawę, no i po prostu jest chujowy)
Wymieniłbym jeszcze kilka, ale nie będę się już schizował i siał paranoje. Jak ktoś jest chociaż trochę rozsądny i troszczy się o Harm Reduction, to ryzyko zgonu już spada o jakieś 50-80% (W zależności od zażywanej substancji)
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
i to jeszcze na równi z bieluniem i U47700 :O
napisz mi powód dlaczego wg. Ciebie 2C-P jest najgroźniejszym narkotykiem. Tylko nie pisz mi, że po sajko Ci odpierdala :&
Wróćmy do tematu 2C-B-FLY. Co to za mit, że jest szkodliwe? W jakim sensie?
Ale tak, kiedy dostałem 100mg cl, to po paru razach rzeczywiście przestraszyłem się tej substancji i jej potęgi. Na szczęście udało mi się z tego wyjść bez większych przypałów, ale chwile potem wjebałem się w usypianie tym. Teraz już jedynie do after-DXM i wstaję rześki jak skowronek :) Jeśli JA potrafię to kontrolować, to lwia część userów sobie poradzi.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.