Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 116 / 0
Dokładnie taki śnieg :) Btw też to mam odkąd pamiętam - mówiłem na to "mroczki przed oczami" jednak to trochę inna sprawa jak się okazuje. Po ketonach jednak jest to tak mocno wyolbrzymione (ofc czasami, nie po każdej ketonowej fazce, najczęsciej jak lecę grubo), że ja pierdole %-D
Ale bez strachu. Za pierwszym razem się wystraszyłem, że mi to zostanie 4 ever :D Wystarczyło się przespać na zwale i minęło. Rozumiem, że ktoś może się przejąć, ale po doświadczeniu tego wiele razy dla mnie takie coś to już banał.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Ja dostałam śniegu optycznego po ALD-52.
Ujawnił się kilka dni po zjedzeniu i zostanie już chyba na stałe (rok to już mam) Po dragach zmienia mi się w błyszczące kryształy. :-D
Przez ok 6 miesięcy wszystko się ruszało, nawet w dzień, a zwłaszcza w ciemności było to widać ( Pojawiały się takie jakby białe falujące wzory uniemożliwiające widzenie czegokolwiek, po chwili przechodziły, a zostawało tylko poruszanie się przedmiotów).
Wydaje mi się też, że mam różnej wielkości źrenice, widzę podwójnie i czasem jak przez mgłe ale to już po stimach zapewne.
Nie przeszkadza mi to zabardzo, nawet lubie :d
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 43 / 1 / 0
Witam.
Co jakiś czas (raczej rzadko) występuje u mnie takie stroboskopowe widzenie, kiedy przejdę z jasnego pomieszczenia do ciemnego.
Cały obraz "miga" z dużą częstotliwością przez jakieś pół minuty po wejściu do ciemni.
W ogóle jeśli wyjdę z ciemnego pomieszczenia na słońce, to oczy strasznie mnie kłują. Znajomi mówią, że czują dyskomfort, ale nie ból taki jak ja.
Pierwszy raz zdarzyło mi się to jakoś rok temu, tak przy drugim albo trzecim podejściu do kody, jakoś 150mg, ale wtedy działo się tak tylko przy zamkniętych oczach (takie bardzo szybkie miganie).
Dodatkowo czasem obserwuję u siebie anizokorię, prawa źrenica jest delikatnie większa od lewej.
Mam nerwicę lękową, która trochę ostatnio się osłabiła, ale jednak jest. To może mieć jakiś związek?
A może po prostu jakaś alergia, czy coś, a ja się tak zamartwiam?
W sumie to były czasy, kiedy często zarzucałem pseudoefkę. Raczej nie dla ćpania, tylko trochę hamowała ADHD.
Piszę tutaj, bo wiem, że można spotkać tu ludzi dużo mądrzejszych od lekarzy.
Z góry dziękuje za pomoc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.