http://www.pepsieliot.com/skuteczna-ter ... utleniona/
Skuteczna terapia leczenia raka wodą utlenioną?
Zaakceptowałem bo się trochę wysiliłeś ale następnym razem podpisuj link, co uczyniłem za Ciebie - dejvis
Teraz pierdykne terapię pijąc rozcieńczony korhydrol wg wskazan w artykule. Dam znać o efektach. A dlaczego się decyduję? Po pierwsze czuję się ciężko, mam nadwagę z uwagi na długi okres ćwiczeń fizycznych z używaniem sterydów. Po wypadku zostawiłem ten sport i wróciłem do cpania, nie odzywiam się zdrowo, praktycznie prowadzę siedzący tryb życia, wpierdolilem się w hazard co dostarcza mi niezdrowych emocji, mam WZW B i ogólnie czuję się wypalony, czuję że zaniedbałem organizm i chce go wspomóc w jakis sposob. Po opiniach ludzi stosujących wodę utleniona jestem pełen nadziei że zapomogę organizm od wewnątrz i wezmę się za siebie.
Aaa zapomniałem dodać że co niektórzy dostarczają wodę utleniona dożylnie :) stosuje się roztwór chyba 0.25% za pomocą kroplówki.
Ale fajnie się pieni, jak wlejesz to do ryja.
leo762 pisze:Dotlenianie się wodą utlenioną (która jest silnym antyoksydantem) niszczy wolne rodniki (...)
A o MMS słyszeliście?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Pamietaj by zdawac relacje z postepow w leczeniu. Tez niedawno zaczalem, wrzuce swoje pare groszy za kilka dni...
[/quo
Nozer i co? Robiłeś ta kuracje? Kurwa u mnie na planach się skończyło ponieważ nie potrafię być trzeźwy zbyt długo a nie ma sensu się za to zabierać gdzie dwa dni popiję wodę utlenioną a na trzeci dzień zrobie maraton na stymulantach, na koniec relaksując się opiatami. Skończony jestem :) od pół roku planuje zrobić ta kuracje ale zawsze przegrywam z moim uzaleznieniem. Pozdrawiam :wall:
Generalnie uważam, że te pozytywne właściwości to nie są takie wyssane z palca. Wiele czytałem artykułów czy nawet rozmawiałem osobami, którym to właśnie dopiero tego typu tanie sposoby pomagały, czy to apteczne, czy naturalne
Z tymi coraz bardziej pojebanymi lekami na każdą pojedynczą dolegliwość jest jak z kolejnymi nowymi RC'kami - Coraz chujowsze analogi analogów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.