http://www.pepsieliot.com/skuteczna-ter ... utleniona/
Skuteczna terapia leczenia raka wodą utlenioną?
Zaakceptowałem bo się trochę wysiliłeś ale następnym razem podpisuj link, co uczyniłem za Ciebie - dejvis
Teraz pierdykne terapię pijąc rozcieńczony korhydrol wg wskazan w artykule. Dam znać o efektach. A dlaczego się decyduję? Po pierwsze czuję się ciężko, mam nadwagę z uwagi na długi okres ćwiczeń fizycznych z używaniem sterydów. Po wypadku zostawiłem ten sport i wróciłem do cpania, nie odzywiam się zdrowo, praktycznie prowadzę siedzący tryb życia, wpierdolilem się w hazard co dostarcza mi niezdrowych emocji, mam WZW B i ogólnie czuję się wypalony, czuję że zaniedbałem organizm i chce go wspomóc w jakis sposob. Po opiniach ludzi stosujących wodę utleniona jestem pełen nadziei że zapomogę organizm od wewnątrz i wezmę się za siebie.
Aaa zapomniałem dodać że co niektórzy dostarczają wodę utleniona dożylnie :) stosuje się roztwór chyba 0.25% za pomocą kroplówki.
Ale fajnie się pieni, jak wlejesz to do ryja.
leo762 pisze:Dotlenianie się wodą utlenioną (która jest silnym antyoksydantem) niszczy wolne rodniki (...)
A o MMS słyszeliście?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Pamietaj by zdawac relacje z postepow w leczeniu. Tez niedawno zaczalem, wrzuce swoje pare groszy za kilka dni...
[/quo
Nozer i co? Robiłeś ta kuracje? Kurwa u mnie na planach się skończyło ponieważ nie potrafię być trzeźwy zbyt długo a nie ma sensu się za to zabierać gdzie dwa dni popiję wodę utlenioną a na trzeci dzień zrobie maraton na stymulantach, na koniec relaksując się opiatami. Skończony jestem :) od pół roku planuje zrobić ta kuracje ale zawsze przegrywam z moim uzaleznieniem. Pozdrawiam :wall:
Generalnie uważam, że te pozytywne właściwości to nie są takie wyssane z palca. Wiele czytałem artykułów czy nawet rozmawiałem osobami, którym to właśnie dopiero tego typu tanie sposoby pomagały, czy to apteczne, czy naturalne
Z tymi coraz bardziej pojebanymi lekami na każdą pojedynczą dolegliwość jest jak z kolejnymi nowymi RC'kami - Coraz chujowsze analogi analogów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.