Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 594 / 36 / 0
Edziek408 pisze:
EmeritusIII pisze:
codziennie bierzesz 15-90mg deksiwa i tolerka leci w dół :)
a czy na stałe to nie wiem ale na pewno spada.
90 mg czyli 3 tabsy tussidexu dziennie, u mnie paczka kosztuje tylko 5zł w opk 15 sztuk. Spróbuje tej "terapii".:) Tylko takie pytanie, czy jeśli w trakcie tej "kuracji" będe brał substancje na które chce obniżyć tolerancje to popsuje to wszystko, czy niezależnie od tego tolerka dalej będzie spadać?
za dobrze by ci było xD
pobierz jakiś czas min. tydzień dexa a potem kode
  • 858 / 290 / 0
Ten gościu 2 posty wyżej pierdoli głupoty.
deks i inni antagoniści nAChRs obniżają tolerancje.

Co rozumiesz przez słowa "obniża tolerkę na stałe"? Że se raz weźmiesz deksa i już ci nigdy nie urośnie tolerka? Pierdolnij się w łeb.

Bierzesz codziennie małe dawki deksa -> tolerka ci opada. Zaczniesz znów coś napierdalać -> tolerka ci rośnie, ale od nowa.

Jesz małe ilości deksa do spidów, opio, innych suplementujesz się innymi substancjami -> tolerka praktycznie nie rośnie a z czasem nawet spada. Tylko trzeba pamiętać, że jak bierzesz spidy do nauki to może nawet całkowicie deks zablokować ich działanie. Albo jak weźmiesz za dużo jednorazowo deksa to też możesz zbić całkowicie działanie innych substancji.
  • 732 / 57 / 0
Odpierdol się ode mnie typie. A co ja niby powiedziałem ?
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 570 / 4 / 0
EmeritusIII pisze:
codziennie bierzesz 15-90mg deksiwa i tolerka leci w dół :)
a czy na stałe to nie wiem ale na pewno spada.
A czy zamiast codziennie po 15-90mg, jednorazowo 450 mg dałoby taki sam efekt?
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 36 / 0
niestety nie :(
  • 570 / 4 / 0
Szkoda:( Bo właśnie zapodałem 450 mg dexa po 30 min 2 tabl. zolpi. Wcześniej pól litra soku 100 % z czerwonych grejprutów z fortuny. Czego moge sie spodziewać? Czy 20 mg zolpi da jakoś o sobie znać? Te stopniowe obniżanie, zaczne od jutra pewnie.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 594 / 36 / 0
połączenie fazy po dexiwie i zolpi
also jak tam, fajnie czy nie bom ciekaw? :)
  • 570 / 4 / 0
Może być, jakbym troche w innym świecie był, smutek i i takie tam stłumione, do dentysty es poszedł, zastanawiam sie,czy nie wrzucić do pieca jeszczcze zolpi/alpre
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2016 przez Edziek408, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3671 / 606 / 1
To zolpidem powoduje ten smutek. Fajniej jest dodac zordona dla wizuali, ale nie wiecej jak 10mg do 450.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 570 / 4 / 0
Zordon? A cóż to jest?:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.