Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 708 / 24 / 0
Ja też b3 coś się musiało sypnąć naraz.
  • 1676 / 106 / 0
Pojawilo sie info ze ma to zwiazek z uruchomieniem safe-maila.
Ma ktos na tyle wybiorcza pamiec i pamieta z jakiego okresu moga byc wezwania ?
B3 pewne rzeczy mial ogarniete i jakby sie sam sypnal bylby idiota.
Chyba, ze wyplynely pre paidy to moze byc wesolo.
Aha i jedna kwestia ktos robil badania i ktoras z substancji wyszla jako nielegalne 4fa.

w kwestii tego fragmentu :
jak braliscie od b3 czesto gesto (nawet niewielkie ilosci) prewencyjnie wyczysccie chate.
teraz w standardzie jest wizyta o 6 rano i wezwanie jako swiadka.
Przy czym mozecie posiadac dowody i bez wzgledu na wszystko przetrzepia chate.
Ja mialem 2 wizyty na komendzie.
1 w sprawie wuja. psy wylapaly 1 pake. I dostalem wezwanie
2 wsprawie nieco wiekszego sklepu. psy namierzyly nr konta sklepu.Za mowien bylo sporo w okresie ok 5-6mies.
Tu juz zartow nie bylo. Nakaz itd.

http://radioszczecin.pl/1,331653,handlo ... &si=1&sp=1
Mysle, ze pare osob powiaze pewne fakty
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2016 przez randomuser118, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 24 / 0
randomuser118 pisze:
Pojawilo sie info ze ma to zwiazek z uruchomieniem safe-maila.
Ma ktos na tyle wybiorcza pamiec i pamieta z jakiego okresu moga byc wezwania ?
B3 pewne rzeczy mial ogarniete i jakby sie sam sypnal bylby idiota.
Chyba, ze wyplynely pre paidy to moze byc wesolo.
Aha i jedna kwestia ktos robil badania i ktoras z substancji wyszla jako nielegalne 4fa.

w kwestii tego fragmentu :
jak braliscie od b3 czesto gesto (nawet niewielkie ilosci) prewencyjnie wyczysccie chate.
teraz w standardzie jest wizyta o 6 rano i wezwanie jako swiadka.
Przy czym mozecie posiadac dowody i bez wzgledu na wszystko przetrzepia chate.
Ja mialem 2 wizyty na komendzie.
1 w sprawie wuja. psy wylapaly 1 pake. I dostalem wezwanie
2 wsprawie nieco wiekszego sklepu. psy namierzyly nr konta sklepu.Za mowien bylo sporo w okresie ok 5-6mies.
Tu juz zartow nie bylo. Nakaz itd.
Safe-maila miał przed zeszłoroczną ustawą delegalizacyjną, potem jak wrócił to maila miał na swojej domenie. Z tym safe-mailem to pewne info?
  • 1676 / 106 / 0
Niepewne.
Dlatego pytam o powiazanie dat. Jak ktos pisal tylko na tute i dostanie wezwanie znaczy, ze lipa i psy maja duzo wiecej.
Ewentualnie na przesluchaniu spytajcie jakiego okresu dotyczy sprawa.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 1 / 0
Psy mówiły że wrzesień - grudzień 2015. Posiadali nr konta z per paida i po tym doszli do mnie, maila raczej nie mają bo pytali czy wiem z jakiej skrzynki korzystał. Sprawa grubsza bo ponoć handlował nielegalem pod stołem i robił jakieś własne syntezy.
  • 708 / 24 / 0
U mnie tak samo ten okres tylko jedne zamówienie,wcześniej zamawiałem ale o wcześniejszym okresie nie było mowy .
  • 708 / 24 / 0
Konto bankowe miał jedne czy zmieniał ? bo już nie pamiętam
  • 5774 / 1184 / 43
Mi przyszło wstawienie do psiarni w sprawie samobójstwa. Jako świadek, oskarżony i ofiara.
A tylko raz przedawkowałem i znalazłem się w szpitalu.
Nie mają się czym zająć. No ale takie procedury.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1676 / 106 / 0
Zmienial prepaidy
BYly 2-3 akcje kiedy cofnelo kase.
Z nielegali mial 4fa do czego doszli na reddicie.
Cos sie mnie zdaje, ze szukaja haka wlasnie z czasow jak b3 zamilkl na pare tyg.
Wtedy zmienil sie nr konta i mail.
Ps b3 zamilikl na poczatku listopada.
  • 566 / 29 / 0
Ja mam wezwanie jako świadek z art 56 ustawy 1. Pewnie o b3 chodzi tak samo. Bo innego vendora nie zamknęli od którego brałem. Ehh, no cóż...trzeba się przejśc i tyle...
rchiro the best
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...