Teraz ogarnąłem swoją dietę, pije więcej wody(yerby dużo) , kupiłem sobie guaranę i mace ( dla mnie są super) Próbowałem biegać ćwiczyć ale to nic nie dawało totalnie. Aktualnie jedynie położę się po zajęciach na 15-30 minut bądź dłużej i czuje się doskonale. Aż sam jestem zdziwiony że człowiek może się czuć normalnie na co dzień.
Nie dawno odstawiłem noopept bo źle działał na sen, trudniej mi było zasnąć.
Teraz biorę DMAE + ginkobiloba.
No i też ładuje różne suplementy typu siemię lniane, konopne, nasiona chia , ostropest, amarantus, odrobina kakao.
Spróbuj faktycznie może jakichś sportów, rekreacji na świeżym powietrzu, albo ewentualnie może Twój organizm przyzwyczaił się do takiego funkcjonowania (bo kiedyś też tak miałem), więc może spróbuj kilka dni przemęczyć się i mimo zmęczenia nie kłaść się spać. Organizm też powinien na to wtedy lepiej reagować ponieważ zmieni przyzwyczajenia względem snu i pory dnia spania. Ureguluj też posiłki, bardziej zdrowe z większą ilością witamin. To wpłynie pozytywnie zarówno na organizm jak i samopoczucie.
Mam nadzieję, że wrócisz do formy i sen (normalny) w końcu przyniesie ukojenie
Pozdrawiam Cię
Nie wiem jakie masz objawy wieczorem ale jeżeli jednym z nich jest natłok myśli to polecam jakąś spokojną muzyke możesz też zacząć pisać jakieś pierdoły w rodzaju pamiętnika/dziennika pomaga zająć głowę jak za dużo w niej się dzieje a przy okazji pomoże w lepszym poznaniu siebie, słowa wylewane na papier doprowadzą cie do refleksji których w inny sposób nie będziesz miała.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
No co mogę powiedzieć - jedyna opcja, żeby się oderwać od tego chujowego stanu to zacząć coś robić. Codziennie.
Łatwo powiedzieć trudniej zrobić, bo naprawdę - przełamać ten stan jest w chuuuj ciężko.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.