Spróbuję jednak, wytrzymam ile mogę.
Bardzo dobry pomysł. Razem - nieco łatwiej :).
A więc... dziś dzień 1. Dreszcze i bóle kości po części minęły po gabapentynie (nie wiem czy to traktować jako coś co się ćpa, psychicznie czuję się bardziej stabilnie, spokojnie, mam zamiar to odstawić za mniej więcej 5 dni). Jest ciężko, myślę o morfinie czy też PST, jak zaczynało się czuć początek działania... Jest ciężko. Może jutro będzie lepiej. Będę zadowolona, jeśli wytrzymam cały tydzień.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
U mnie w sumie jest dobrze 1 dzień, wkurwiony jestem, zajarałbym, ale i tak miesiąc po odstawieniu ketonów czuje ogromną motywację na takie wyzwanie
Spróbuje przez ten czas ograniczyć słuchanie muzyki tylko do czasu treningu i w większym stopniu wypieprzyć z diety mcdonaldy, ale wiadomo jak to jest, i bez przesady, czasami coś trzeba opierdolić na mieście. Jestem tak rozpieszczonym konsumentem, że trzeba jechać po całości.
Jedyna piguła jaką łykam to magnez i b6.
Pzdr.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
A co do fajek przecież ich odstawienie to cycuś, 3 tyg i znikają wszystkie objawy. Uzależnienie psychiczne tutaj to kwestia samego myślenia. No ale wiadomo jak to jest, przy innych używkach ciężko nie palić jak te siksy podbijają każdą fazę.
I przy rzucaniu nie ma czegoś takiego jak "zapalę tylko jednego/dwa", bo za tym jednym pójdzie szybko paczka. Przejechałam się na tym myśleniu, ale się czegoś w zamian nauczyłam. ;)
Generalnie nie widzę powodu i chęci do palenia, no jedynie to:
Sama brałam stymulanty i nie wyobrażam sobie walenie, na przykład, fety bez jarania papierosów, ale kwestia to poprzestawiać sobie w głowie, bo bez tego ani rusz.
Ale trzeba się ogarnąć ;) Stimsy to już przeszłość i większych krzywd nie zrobiły ale wiadomo, problem jest innej natury.
Może wszystko jest tak naprawdę uzależnieniem od trawy? Jak se zajaram to mi się nic nie chcę :moody:
Przerzuć się z kody, ja próbowałem sobie nią zastąpić mj, ale mi gówniano to wyszło i odpuściłem sobie ;)
bele pisze:..
Planowalismy detoks XD.
a tak serio to beka, piwa raz w tyg sie napije, nie musze, ale mam ochote/lubię.
pomasujplecki pisze: odrzucenie fajek to tylko wyjście z ciągu, potem można se czasem jednego, dwa zajarać.
1 fajka = powrót do nałogu.
Dzieje się tak z dwóch powodów:
1. Fizyczny głód powraca, można nawet go nie czuć, bo potrafi być subtelny, ale jednak jest i kusi.
2. Psychicznie dajemy sobie fałszywy dowód, że można se zajarać bez konsekwencji i powrotu do nałogu, co jest bzdurą.
Do tego jedno nakręca drugie i po chwili znów jarasz jak pojeb.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.