Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
To jest takie chujowe w działaniu ze ciężko cokolwiek o tym napisać... 10min takiego stanu jakby miało coś zaraz wejść i na tym się konczy delikatny Speed i skurwialy posmak w nosie i gardle przez ponad 1h do tego dawkowanie kosmiczne poniżej 350mg nie ma nawet co kaleczyc śluzówki...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 3 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
pisząc metylowe odpowiedniki masz na myśli chlorometkatynony ofc tak?
dokładnie tak

nie no, ludzie, nie żryjcie tego. w ogóle nie warte uwagi.
  • 1674 / 106 / 0
jeden z vendorow nazwal to to klexedron
wychodze i nie bede trzaskac drzwiani
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
Wizz pisze:
klexedron
Ale no co, nazwa idealnie pasuje do substancji - klexedron, czyli rzadkie gówno.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 30 / 0
To działa chyba 25 minut a skutki jednorazowego przyjęcia są odczuwalne ponad 20h od dawki. Ciekawy ketony. Ale chyba żeby Chińczyków pozabijac!
rchiro the best
  • 1674 / 106 / 0
tzn ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 5 / 0
Niestety było mi dziś dane testować, na start próba uczuleniowa, pózniej około 150mg efekty na granicy placebo.
Uwaga! Użytkownik topkek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 30 / 0
tzn jak test był to czułem efekt strucia ukladu pokarmowego przez ponad 20h, krecha 180mg faza 20 minut wchodzi szybko. I chuj. kibel i kibel i kibel i zimne poty i kibel i kibel...
Polecam jak ktos ma zatwardzenie w mniejszych ilosciach.
rchiro the best
  • 478 / 22 / 0
poprawia nastrój i trochę zwiększa energię umysłową (a dokładnie pozwala pierdolić co nam ślina na język przyniesie godzinami), w ogóle nie spiduje/stymuluje. słabizna.
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
Do tych, którzy skuszą się na testy, zwracam się z ostrzeżeniem.

Mimo z pozoru słabego działania, substancja jest aktywna i nie znika ot tak wraz z ustaniem efektów.

Nie wiem, ile tego przyjąłem przez cały dzień, na pewno ponad 1g (ciągłe dorzutki, bo krótko działa) i dopiero przeglądając niedawno forum, dotarło do mnie, że na 100% doświadczyłem ostatecznie ZS. Byłem wtedy tak przerażony, że cały wór wylądował w kiblu, a ja leżałem w łóżku i zastanawiałem się, kiedy zdechnę.

proch testowałem zanim wszedł do sprzedaży. Osobiście odradzałem jego wprowadzenie.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).