Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 245 / 20 / 0
Wincent pisze:
Eso ma rację i na dołek najpierw i od razu na AŚ podjeżdzali nie raz niemundurowi.
Nom, właśnie wiem ponieważ mnie zabierali na 2 radiowozy i normalnie umundurowani - tyle, że pieniądze były wpłacone. Ale tak, masz rację.
A KTO, KURWA!?
  • 1075 / 125 / 3
I miałeś dowód zapłaty i olali i zawieźli czy nie miałeś dowodu zapłaty i chciałeś żeby Ci wierzyli na słowo bo prawie każdy co ma doprowadzenie i psów na karku to mówi że zapłacił;)
  • 245 / 20 / 0
Na drugi dzień ktoś przywiózł im dowód wpłaty i wtedy mnie wypuścili.
A KTO, KURWA!?
ODPOWIEDZ
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.