ODPOWIEDZ
  • 4915 / 858 / 0
Faktycznie się nie nadawało do vapo. Zero działania i obrzydliwy smak. Co do działania to sniff 100mg na bardzo dużej tolerce dał lekki nieogar połączony ze speedem. Można by pomylić z 3cmc ale deko inaczej. Bez szału jak dla mnie. Na pewno bym nie kupił.
  • 6 / 1 / 0
@lossu Jest dostępne i co najdziwniejsze działa na moje szczury bardzo dobrze. Zgadza się jeśli chodzi o schizy bardzo łatwo przegiąć, ale co najciekawsze szczury, które przyjeły ilość odpowiadającą osadzającego się wilgotnego opuszka palca a następnie otrzepaniu połowy, efekty były nie do podrobienia. Szczury spożywające przez 5 dni wspomniane dawki powtarzając je 4 razy w ciągu dnia doznały efektu jakiego nigdy w życiu nie doznały, pewność siebie 400%, komunikatywność 450%, jestem bogiem 500%, nie chce więcej 1000%
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.