Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 75 / 2 / 0
Zostało przetestowane 80 mg 4-Me-TMP wymieszane razem ze 70 mg lidokainy. Całość zagnieciona w pył i wymieszana. Podzielone na dwie działki i wciągnięte per nos. Efekty już po 5 minutach i peaktrwał 30 min. Możecie się śmiać, ale próbowałem w życiu dobrego koksu i ten skurczybyk przypomina go w ponad 50%. No ale tylko moja opinia. Brak tylko tej kokainowej euforii, ale profil działania ( długość i brak zjazdu ( mniejszy niż przy koko ) bardzo podobny. Minus taki, że redołsy już o wiele słabiej działają ( chyba, że trzeba więcej zapodać ) Serce trochę przyśpiesza. Jak tylko będzie znowu w ofercie to od razu zamawiam. Dużo lepsze od EPH i IPH. Na pewno spróbuję miksować to z IPH. Może być ciekawie.

aha

Zapach coś ala EPH/iph z przewagą bufedronu(?) w moich odczuciach ( substancja w formie mikro-gródko-proszku - średnio piecze per nos)

Czekam i zacieram ręce, bo bardzo mi to podeszło.
  • 1893 / 181 / 0
Jak to wypada w porównaniu z metylofenidatem? Co będzie lepsze w celach rekreacyjnych - 4-MMPH czy isopropylofenidat? Rush jest? Jaka dawka efektywna? Dajcie jakieś info bo potrzebuję jakiegokolwiek fenidatu a nie chcę już przeginać i ciągle molestować lekarzy o recki na MPH :)
  • 75 / 2 / 0
Dersu Uzala pisze:
Jak to wypada w porównaniu z metylofenidatem? Co będzie lepsze w celach rekreacyjnych - 4-MMPH czy isopropylofenidat? Rush jest? Jaka dawka efektywna? Dajcie jakieś info bo potrzebuję jakiegokolwiek fenidatu a nie chcę już przeginać i ciągle molestować lekarzy o recki na MPH :)
MPH nie brałem. Testowałem tylko EPH i ISO. No i powiem tak, że 4-MMPH/4-Me-TMP jest o wiele dużo lepsze niż EPH i ISO. Zacznij od 20-30 mg. Ja doszedłem do 80 mg i było elegancko rekreacyjnie. Czas działania 30 min od podania per nos. Wchodziło do 5 min. Mi podpadło bardzo. Na mnie zadziałało jak fajny koks tylko bez tej euforii, przy dawce 80 mg i wcale nie przesadzam tu z porównaniem do kokainy. Takie były moje odczucia. Warto spróbować. Ja polecam bardzo ;-) pozdrawiam
  • 51 / 7 / 0
Ja osobiście jadłem MPH ale tylko jednego tabsa SR, i chyba mogę jako tako porównać,
a wiec najważniejsza różnica, to czas działania który przy 4-Me-TMP zamyka się w 30min-3h,

Tu masz ładnie wszystko wypisane (to nie stronka vendora, a informacyjna): http://drugs.tripsit.me/4-methylmethylphenidate , ale ja bym skrócił duration o co najmniej połowę,

sama substancja na sąsiednich forach zyskała furroę, że aż znikła z wiadomego sklepu w ciągu kilku dni :wall:
Jest BARDZO podobna do oryginału- EPH i IPH nie maja nawet do niej podejścia (no może poza dłuższym czasem działania). Nawet tak jak wyżej, niektórzy porównują ja do koki tylko, że takiej bezeuforycznej :heart:

sniff wchodzi natychmiast, oralu nie testowałem ale podobno działa dłużej
na minus zdecydowanie krótki czas działania, substancja mało ekonomiczna (dawkowanie od 50mg do X- bo tolerka tak rośnie :nuts: ) i nie wiem czy po podliczeniu tego ile wydajesz na metylofenidat w tabsach nie wyszło by ci taniej :rolleyes: a poza tym iglastym się już skończył sort.
Generalnie polecam jak nic innego.
xD
  • 196 / 3 / 0
Czyli jest to jakaś zasada że podstawione na 4 pozycji w Ketonay lub Pea robią szał :D
po waleniu n-tej dawki nadal nie ma zwały, puszcza stymulacja i mozna spać ?
:yay:
  • 75 / 2 / 0
autor: milosky » 01 lut 2016, 21:24
manciak13 pisze:
Czyli jest to jakaś zasada że podstawione na 4 pozycji w Ketonay lub Pea robią szał :D
po waleniu n-tej dawki nadal nie ma zwały, puszcza stymulacja i mozna spać ?
Kolejne dawki działają coraz słabiej ja robiłem łącznie po 250 mg na dzień tak na test, bo niestety zamiast grama dostałem pół (Dawka max testu 80 mg - Było bardzo bardzo miło i wystrzałowo "kokainowo" i peak trzyma dokładnie tyle samo co koks - 30 min. Zwała najmniejsza z fenidatów jakie próbowałem. Działanie>Zwała. Muszę nakupić więcej tego ścierwa :finger: i przetestować je jako stim użytkowy i imprezowy.

Scalono z
| 13 |

Udało mi się zakupić 4-MMPH oraz EPH. Odbędą się dalsze testy: sniff, oral oraz miks obu substancji w odpowiednich proporcjach :finger: Tym razem postaram się o wykorzystanie tego w celu motywatora/dopingu mózgu (Ciężko to ustrojstwo kupić w internecie i małe dawki sprzedają, a z chin się trochę cykam :blush: )
  • 1628 / 196 / 0
manciak13 pisze:
Bzdura! W tym wypadku jest to tak mała zmiana, że związek zachowuje się identycznie jak orginał. Nie ma to żadnego związku z uwolnieniem monoamin jak w przypadku beta ketonów i pea.
  • 75 / 2 / 0
Ok, dostałem paczki z 4mmph, EPH, 3fph i 4fmph. 4mmph i EPH z Hiszpanii, a reszta z UK. 4mmph tylko jeden gram - konsystencja błyszczące mikro igiełki. Zachowałem się jak głupek i wciągnąłem około 90-100 mg. Tragedia nastała. Rozjebało mnie to fenidatowo kurewsko, aż musiałem klona 0,4 przywalić i trwało to tak 10 godzin :emo: . Oczy jak 5 zł. Uważajcie. Ja jutro z rana testuję tylko oral roztwór 20 mg do wypicia na rozbudzenie organizmu z rana. Zobaczę jak to podziała. :scared:
  • 79 / 5 / 0
4-MMPH = 4mph ? Czy to są dwie inne substancje ?
  • 2428 / 90 / 0
a nie widzisz tytułu watku? :huh: 4-MMPH = 4-Metylometylofenidat...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.