Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
125ug czyli jeden karton powinien byc ok moim zdaniem, mi wystarczył na pierwszy raz po długiej przerwie od sajko. Tylko lepiej bierz go w dzień na łonie przyrody:)
michalsky pisze:ALD jest imho wg mojej opinie BARDZO podobne do orginału, wchodzi łagodnie ale peak jest mocarny, sam przez pewien moment straciłem kontakt z rezeczywistością. Jak molly tak Cie rozjebała mentalnie szczerze odradzałbym Tobie ALDziaka, zamiast tego spróbuj AL-LAD'a
lucy-LSD
;)
Kochanek Heleny pisze:125mg wystarczyło by aż nadto hehe:D
125ug czyli jeden karton powinien byc ok moim zdaniem, mi wystarczył na pierwszy raz po długiej przerwie od sajko. Tylko lepiej bierz go w dzień na łonie przyrody:)
molly-MDMAmichalsky pisze:ALD jest imho wg mojej opinie BARDZO podobne do orginału, wchodzi łagodnie ale peak jest mocarny, sam przez pewien moment straciłem kontakt z rezeczywistością. Jak molly tak Cie rozjebała mentalnie szczerze odradzałbym Tobie ALDziaka, zamiast tego spróbuj AL-LAD'a
lucy-LSD
;)
Tak tak miało być Lucy, mój błąd :-| :-|
Juma pisze:Czemu tak sądzisz cancerous?
Ja na pierwszy lizer bym postawił na AL-LADa, przyjemny, mocne wizuale, a mentalnie spokój.
Ew. bym Alda zaczynał od połówki.
cancerous pisze:Dla kogoś kto nie bardzo wie czego się spodziewać może być przytłaczająco i za mocno.Juma pisze:Czemu tak sądzisz cancerous?
Ja na pierwszy lizer bym postawił na AL-LADa, przyjemny, mocne wizuale, a mentalnie spokój.
Ew. bym Alda zaczynał od połówki.
@eliot co do tego co mówisz masz świętą racje. Niestety niektórzy nie potrafią logicznie pomyśleć i wyciągnąć wniosków z pewnych sytuacji w których stawia ich życie...
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.