Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
125ug czyli jeden karton powinien byc ok moim zdaniem, mi wystarczył na pierwszy raz po długiej przerwie od sajko. Tylko lepiej bierz go w dzień na łonie przyrody:)
michalsky pisze:ALD jest imho wg mojej opinie BARDZO podobne do orginału, wchodzi łagodnie ale peak jest mocarny, sam przez pewien moment straciłem kontakt z rezeczywistością. Jak molly tak Cie rozjebała mentalnie szczerze odradzałbym Tobie ALDziaka, zamiast tego spróbuj AL-LAD'a
lucy-LSD
;)
Kochanek Heleny pisze:125mg wystarczyło by aż nadto hehe:D
125ug czyli jeden karton powinien byc ok moim zdaniem, mi wystarczył na pierwszy raz po długiej przerwie od sajko. Tylko lepiej bierz go w dzień na łonie przyrody:)
molly-MDMAmichalsky pisze:ALD jest imho wg mojej opinie BARDZO podobne do orginału, wchodzi łagodnie ale peak jest mocarny, sam przez pewien moment straciłem kontakt z rezeczywistością. Jak molly tak Cie rozjebała mentalnie szczerze odradzałbym Tobie ALDziaka, zamiast tego spróbuj AL-LAD'a
lucy-LSD
;)
Tak tak miało być Lucy, mój błąd :-| :-|
Juma pisze:Czemu tak sądzisz cancerous?
Ja na pierwszy lizer bym postawił na AL-LADa, przyjemny, mocne wizuale, a mentalnie spokój.
Ew. bym Alda zaczynał od połówki.
cancerous pisze:Dla kogoś kto nie bardzo wie czego się spodziewać może być przytłaczająco i za mocno.Juma pisze:Czemu tak sądzisz cancerous?
Ja na pierwszy lizer bym postawił na AL-LADa, przyjemny, mocne wizuale, a mentalnie spokój.
Ew. bym Alda zaczynał od połówki.
@eliot co do tego co mówisz masz świętą racje. Niestety niektórzy nie potrafią logicznie pomyśleć i wyciągnąć wniosków z pewnych sytuacji w których stawia ich życie...
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.