Światło pisze:Za wiele to nie mówi.
niebardzo rozumiem co mam więcej napisać?
wzrost czy kolor oczu Cie interesuje :>
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
dokładnego tematu podać nie mogę, ze względu, że mógłby być zbyt sugerujący i zakrzywić wyniki
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
I’m medicated, how are you?
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
W koncu to cenne 20 minut mojego zycia. Poswiecone. Tylko i wylacznie w imie nauki.
Nie z ciekawosci, skadze.
Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Wszystkie diabły są tu.
W. Shakespeare
Chce dotrzeć do zakamarków tajemnic kryminalnych... Wtedy ukoncze dziełko "Nowelki z podziemia" - ze 30 trupów musze przeanalizować i kontakt nawiązać z osobami które sie chyba boją - a im mniej wiem, tym więcej wydedukuje na niekorzyść tych których chce chronić. To też sposób na dopięcie kontaktów handlowych - ustawienie sie, zabezpieczenie wszystkich stron = wtedy pierdalnie premiera - mi to Uniwerek wesprze - licze na bo te materiały edukacyjne buduje na targecie: młodzież wychować / młodzież poznać - licencjatu nie bede pisal - wystarczą wpływy ze sprzedaży:p
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.