Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Światło pisze:
Za wiele to nie mówi.

niebardzo rozumiem co mam więcej napisać?
wzrost czy kolor oczu Cie interesuje :>
  • 4807 / 266 / 0
Jaki jest temat pracy i czego dotyczy? To byłoby uczciwe skoro prosisz o pomoc. Ty mnie w tym wszystkim nie obchodzisz.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 6 / / 0
radzenia sobie ze stresem oraz cech osobowości ;)

dokładnego tematu podać nie mogę, ze względu, że mógłby być zbyt sugerujący i zakrzywić wyniki
  • 4807 / 266 / 0
I już lepiej, przynajmniej widać sens zadawanych w ankiecie pytań. Ciekawe że akurat tutaj szukasz, choć trzeba przyznać że pole manewru jest niezłe.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 6 / / 0
z tego co widzę, po ilości kwestionariuszy, które zdążyłam uzbierać, to był to naprawdę trafny wybór :)
  • 800 / 67 / 0
Moim zdaniem, pytania są źle ułożone. Robisz badania ilościowo-jakościowe czy tylko któreś z nich? Nie jestem na psychologii, ale wydaje mi się, że sprowadzanie złożoności psychiki jednostki do ogółu mija się z celem psychologii samej w sobie. Może to mankament systemu nauczania.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 492 / 16 / 25
Rozwiązałem tą ankiete i odniosłem wrażenie, że jedynym jej celem było rozpoznawanie kiedy uczestnik kłamie. 3 testy z tymi samymi pytaniami, tylko odpowiedzi się zmieniały. Coś nie tak przemyślane, chyba było..
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 10 / 1 / 0
Niech bedzie, zrobie to w imie nauki. Obys zdala ta magisterke.
W koncu to cenne 20 minut mojego zycia. Poswiecone. Tylko i wylacznie w imie nauki.
Nie z ciekawosci, skadze.
Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Piekło jest puste.
Wszystkie diabły są tu.

W. Shakespeare
  • 1611 / 34 / 0
Autorce wysylam maila - sam pracuje nad broszurami, poradnikami i beletrystyką (z naciskiem na wymagania komercyjne (ja je rozumiem jako formalne - po prostu trzeba dać obraz i ruch, dźwięk i historie no i być pisarzem ofkors.
Chce dotrzeć do zakamarków tajemnic kryminalnych... Wtedy ukoncze dziełko "Nowelki z podziemia" - ze 30 trupów musze przeanalizować i kontakt nawiązać z osobami które sie chyba boją - a im mniej wiem, tym więcej wydedukuje na niekorzyść tych których chce chronić. To też sposób na dopięcie kontaktów handlowych - ustawienie sie, zabezpieczenie wszystkich stron = wtedy pierdalnie premiera - mi to Uniwerek wesprze - licze na bo te materiały edukacyjne buduje na targecie: młodzież wychować / młodzież poznać - licencjatu nie bede pisal - wystarczą wpływy ze sprzedaży:p
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).