Nivea pisze:A może zamiast palić,zrób sobie po prostu makumbe(gotujesz bakę w mleku z dodatkiem masełka):D
rafalinho007 pisze:Podobno z dobrego vaporizera mało co czuć zielsko.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
gambrinus1 pisze:ja udaje że śpię, albo w wannie to wypuszczam do junnkersa
ja zawsze praktykowalem palenie przy oknie i puszczanie buchow za okno, troche mniej sprawdza sie z lolkiem niz z wszelkimi fajkami i fifkami.
najlepszym sposobem jest i tak wyjscie na krotki spacer z buchem, od razu czlowiek sie odmula troche i faza sie swiezsza robi.
A co do ukrywania zapachu, ja gdy mam wątpliwości co do bezpieczeństwa palenia po prostu uchylam okno, i palę wydmuchując dym centralnie za okno (to też zależy od twojej okolicy i czasu kiedy palisz, za dnia może być problem). Zostaje co prawda jakiś zapach w pokoju, ale jest na tyle mały, że zwykły zapach jakiegokolwiek jedzenia go zagłusza.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.