Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 239 / 13
fuko pisze:
Taki mądry, a nie wie, że żółtaczka typu C nie przenosi się drogą płciową.
Dlatego proponuję dodać ją do potraw kochanie :*
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 257 / 11 / 0
Hepacomplex po wzw b plus espumisan na wzdęcia gdyby były, polecam ja. Dietę juz pięknie opisali poprzednicy.
Oko za oko, za ząb. Dlaczego kurwa za pieniądze?
  • 839 / 67 / 0
Sylimarol i Esseliv biorę, sylimarol zamiennie z olejem ostropestowym, ale niestety smak tego czegoś tak mi już obrzydł, że nie mogę się patrzeć na samą butelkę. Już próbowałam wszelkich kombinacji, ale teraz nawet nie myślę o tym, żeby ten olej ładować do jedzenia, bo nie chcę go sobie obrzydzać. Moja rodzina już dzisiaj nie wytrzymała mojego jedzenia, ojciec kazał zostawić sobie mięso, usmażył je i o godzinie 20 je wpierdolił razem z ryżem i masłem. Z siostrą jadłyśmy gotowanego kuraka i gotowane warzywa, ja sama też już nie mogę się patrzeć na jedzenie, jak coś gotuję i się tego nawącham podczas robienia to potem nawet nie mam ochoty tego jeść. Ciekawe co to będzie, jak zacznie się rok akademicki, wątpię, żeby chciało mi się dla samej siebie gotować. Jak mieszkam sama to zupełnie nie chce mi się jeść, tylko czekam aż mnie ktoś odwiedzi, żeby coś zrobić.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.