ODPOWIEDZ
  • 96 / 1 / 0
Źle się wyraziłem, smaku podczas snifa, nie orala.
  • 853 / 56 / 0
MDMA się nie wali w nochal :old:
Każda substancja ma swoją optymalną drogę podania i uwierz mi ,w tym przypadku jest to 'do paszczu', najlepiej na pusty żołądek.Natomiast czy zeżresz proch/kryształ, czy bombka, czy w wodzie, to już kwestia gustu.
  • 405 / 26 / 26
Dokładnie.
Walenie MDMA sniffem - shit, nie tędy droga. Przecież to jest o wiele wiele gorsze od p.o.
Każda substancja ma swoją optymalną, wypracowaną drogę podania i z takimi przebadanymi dobrze substancjami jak MDMA nie warto dyskutować.

Co do dawkowania - wszystko zależy od tego jak bardzo chcemy być porobieni.
Oczywiście każdy powie, że jak najwięcej %-D
Ale przykładowo ja przyjmując na pierwszy raz 200mg w kapsułce (kryształki zapakowałem do kaps.) miałem naprawdę mega mocno. Było już nawet delikatnie psychodelicznie, zmiany wizualne delikatnie również były. Widać było z 200 metrów, że jestem porobiony. Oj, porobiony %-D Na impreze nigdy bym tyle nie wziął, ale jako, że miałem komfort bycia we własnym łóżku, to idealnie.
Jeżeli mówimy o przeciętnej parapetówce/imprezie/wypadzie ze znajomymi to pillsy po te 120-150mg naprawdę są optymalne, a dla wielu nieraz pewnie nawet i za mocne jak na warunki.

Wszystko zależy od s&s, dawka zwykłego MDMA również :finger:
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 41 / 6 / 0
tylko oral, w nosa strata materiału, i faza mega średnia
dawkowanie kwestia indywidualna, ale myślę że około 120mg to już powinno poprawnie porobić :)
Uwaga! Użytkownik Dasajew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
DAWKOWANIE

Start smaller (no more than 100mg) if it's your first time, in case you are one of the small percentage that is susceptible to liver/heart issues.

Good dosages:
Small/sensitive people: 60-90mg
Most people: 75-125mg
Large/less sensitive: 110-150mg
Strong: 150-200mg
Heavy: 200mg+
  • 539 / 35 / 0
http://mollymeasure.com/ tutaj można sobie obliczyć według wagi
  • 1167 / 13 / 0
Nie przekraczac dawki 150 na raz. Przez pomylke zajebalem 300mg topowego sortu i juz tak fajnie nie bylo. Gdyby nie tolerancja to by sie dzialo.
  • 38 / 5 / 0
vi4rus pisze:
Nie przekraczac dawki 150 na raz. Przez pomylke zajebalem 300mg topowego sortu i juz tak fajnie nie bylo. Gdyby nie tolerancja to by sie dzialo.

Wszystko zależy od wagi przyjmującego , normalne że dawka 200mg bardziej porobi osobę ważącą 50kg niż osobę ważącą 100kg.
Co do Molly w czystym krysztale to uważam ,że dawka 180mg jest optymalna. Na kilku imprezach towarzystwo było obdzielone taką właśnie dawką i wszyscy się zajebiście bawili.
[ external image ]"Nie ma prawa poza Czyń wedle swej woli"
  • 6 / / 0
Nie zgodzę się , że walenie do nosa to zmarnowanie materiału, na początku próbowałam pare razy doustnie, nigdy nie osiągnełam takiej fazy, szczescia, rozplyniecia się , whatever, jak przy wciąganiu, dodatkowo dochodziły mi problemy żołądkowe i nudności i tylko się męczyłam. myślę że to zalezy od człowieka ;)
  • 1167 / 13 / 0
ale do nosa nie dziala tak dlugo jak do papy
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.