Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1487 / 91 / 2
Zrobiłem taki miks teraz i na razie nie ma zwały, zeszło działanie i czuję się dobrze.Przy samym upaleniu nie było zwały, możliwe, że to kwestia tolerki, ale nie musi, bo przed Tramalem walnąłem mega dużo morfiny jednorazowo.Ogólnie w necie piszą, że to kiepski miks, bo się te dwie substancje działają dokładnie przeciwnie.Napiszę jutro co i jak.Dzień wcześniej było 700 mg Tramalu w kroplach i był on wyczuwalny, rano walnięte 400 mg, brak jakiś efektów.Wieczorem natomiast 1 g zielska i ujaranie.Poczekamy to się zobaczy.

-------------------------------

EDIT: Wstałem rano i jest ok, tylko miałem lekkie drgania w nocy.Mix ogólnie niebezpieczny i czuć zmianę działania marihuany.Do tego waliło mi w nocy serce, przy wybudzeniach słyszałem głosy i odpowiadałem na nie.

Scalono. taurinnn
action movie:gun:
  • 4 / / 0
Niedawno sam robiłem tego mixa, świetny miks dzięki marihuanie o wiele łatwiej się nooduje i moim zdaniem lepszy błogostan. Jeżeli komuś brakuje w tramadolu noodów albo po prostu jest słabo to polecam zajrać lufkę dwie.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.