4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 371 / 3 / 0
Nycoten pisze:
Pytając czysto teoretycznie, z desperacji i ogólnego przerażenia:

Czy w przypadku podróży samolotem da się jakoś przewieźć mefedron?
Psy wyczuwają? Jest on możliwy jakoś do wykrycia?

W lipcu wybieram się do Anglii, a że będzie to dla mnie stresująca podróż, i ogólnie czas (spędzę tam miesiąc- w dodatku praktycznie bez fajek, alkoholu, czegokolwiek) to nie wyobrażam sobie bycia trzeźwą...

Co robić, jak żyć?

Ostatni raz takie tekściki małą czcionką. Kolejnym razem warn.
| 13 |
Prosze o wykasowanie mojego postu. Sorry.
  • 38 / 7 / 0
O ile mi wiadomo, psy nie wyczuwają mefedronu... Przecież kilka lat temu była słynna sprawa kolesia, który przemielił kilkaset kg, zamawiając legalnie z Izraela na Cargo do Katowic i przesyłając do UK...
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/ ... o-wyweszyc
Polska dla Polaków! Ziemia dla ziemniaków!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.