Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
lufarulez pisze:
wszystko co wymyslone przez ruskich lub tajwanczykow jest dla mnie oblesne
Podejrzewam, że 90% kanna jest wymyślana przez "tajwanczyków". Akurat pinace wymyślili w Japoni w 2012 roku. To jeden z jej analogów..
lufarulez pisze:
zajebiscie działających kanna jak mam2201
mam-2201 - To jest zajebiście działający kanna ? Aha... Tak się składa, że ab-chminaca działa bardzo długo i ma zbliżone działanie do zioła. Nie wali po deklu jak aemki i inne niedojebane kanna, które dają pustą 15 minutową fazę.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 329 / 5 / 0
W małych dawkach jestem całkiem zadowolony. Niezłe kanna i rzeczywiście działa długo.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 140 / 2 / 0
Zachęcony raczej przychylnymi ocenami postanowiłem zamówić 1g na spróbowanie, we wtorek będą testy.

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 823 / 11 / 1
Zrobiłem maczankę 1:25 i jest mocna. Jeden malutki buszek działa zajebiście. Działanie... Nie ma rozpierdolu na czapie, nie ma niedosytu. Faza z początku trochę zmuła a potem energicznie.Testuje dopiero 3 raz i mam wrażenie, że siada na serce. Przy nieprzepaleniu (nie testowałem większych ilości na raz) łatwo ogarnąć banię. Za drugim razem wziąłem większego bucha i serducho waliło jak młot (na początku najbardziej) później się uspokoiło. Tylko wkręta czy też to zauważyliście ?

Edit:
No kurwa to ewidentnie siada na serce, uważajcie na większe dawki bo jest nieciekawie
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2014 przez nota600, łącznie zmieniany 4 razy.

• 278 / 3 / 0
Wow! Ostatnio takie zaskoczenie po kannach mialem przy am2201, i to z 1,5-2lata temu. Moja Chminaca byla w zbitej, tak jakby mokrawej grudzie, w samarce widac bylo jakis rozpuszczalnik, w sensie cos jak feta jak jest mega mokra i tworzy sie w samarce mokra plama.
Zalecam ostroznosc przy badaniu, naprawde nie sugerowac sie swoimi wysokimi tolerancjami na inne kanna - mnie jak jeblo w leb to wstalem z lozka po 3h :).
  • 823 / 11 / 1
No potwierdzam, bardzo mocne kanna. Rozmieszałem swoją maczankę z 1:20 do 1:40 bo się tego palić nie dało za cholerę. Sort ten sam co ty miałem - mokry. A powiedz mi jak sercem i nudnościami kolego było ? ;-) To co zauważyłem jeszcze to ucisk w głowie, lekki ból, ciśnienie ale nie wiem czy to od tego...

• 278 / 3 / 0
nota600: Brak negatywnych objawow tj. nudnosci, serce, ucisk w glowie - zaznaczam, ze to byl 1 test AB-CH. Po prostu 2 buszki po pracy i padlem do wyra, jak po nasennym benzo. 1-2mg mniej i pewnie bym odpuscil sobie lozko i robil cos bardziej kreatywnego - dzieki temu mialbym bardziej wyrobione zdanie nt. ww substancji.
  • 140 / 2 / 0
Palę maczankę w proporcjach 1 g Chimnaci na 20g podkładu.

Jest dość mocna, podoba mi się, działa dosyć długo.

Polecam.

Z góry przepraszam za posta pod postem, proszę złączyć jeśli można.

Dzisiaj pokarało mnie po kilku buchach z lolka, było naprawdę ostro i mało przyjemnie.

Bardzo mocny kanna, uważajajcie z nim chłopy.
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2015 przez pletzturra, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 1322 / 18 / 0
I nie robta ciagow! Ja juz drugi dzien dochodze do siebie. Bezsennosc to wierzchołek gory lodowej przy odstawce.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 140 / 2 / 0
Coś mi się wydaje, że długo się nim nie nacieszymy :rolleyes:
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.