Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 823 / 11 / 1
lufarulez pisze:
wszystko co wymyslone przez ruskich lub tajwanczykow jest dla mnie oblesne
Podejrzewam, że 90% kanna jest wymyślana przez "tajwanczyków". Akurat pinace wymyślili w Japoni w 2012 roku. To jeden z jej analogów..
lufarulez pisze:
zajebiscie działających kanna jak mam2201
mam-2201 - To jest zajebiście działający kanna ? Aha... Tak się składa, że ab-chminaca działa bardzo długo i ma zbliżone działanie do zioła. Nie wali po deklu jak aemki i inne niedojebane kanna, które dają pustą 15 minutową fazę.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 329 / 5 / 0
W małych dawkach jestem całkiem zadowolony. Niezłe kanna i rzeczywiście działa długo.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 140 / 2 / 0
Zachęcony raczej przychylnymi ocenami postanowiłem zamówić 1g na spróbowanie, we wtorek będą testy.

PZDR.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 823 / 11 / 1
Zrobiłem maczankę 1:25 i jest mocna. Jeden malutki buszek działa zajebiście. Działanie... Nie ma rozpierdolu na czapie, nie ma niedosytu. Faza z początku trochę zmuła a potem energicznie.Testuje dopiero 3 raz i mam wrażenie, że siada na serce. Przy nieprzepaleniu (nie testowałem większych ilości na raz) łatwo ogarnąć banię. Za drugim razem wziąłem większego bucha i serducho waliło jak młot (na początku najbardziej) później się uspokoiło. Tylko wkręta czy też to zauważyliście ?

Edit:
No kurwa to ewidentnie siada na serce, uważajcie na większe dawki bo jest nieciekawie
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2014 przez nota600, łącznie zmieniany 4 razy.

• 278 / 3 / 0
Wow! Ostatnio takie zaskoczenie po kannach mialem przy am2201, i to z 1,5-2lata temu. Moja Chminaca byla w zbitej, tak jakby mokrawej grudzie, w samarce widac bylo jakis rozpuszczalnik, w sensie cos jak feta jak jest mega mokra i tworzy sie w samarce mokra plama.
Zalecam ostroznosc przy badaniu, naprawde nie sugerowac sie swoimi wysokimi tolerancjami na inne kanna - mnie jak jeblo w leb to wstalem z lozka po 3h :).
  • 823 / 11 / 1
No potwierdzam, bardzo mocne kanna. Rozmieszałem swoją maczankę z 1:20 do 1:40 bo się tego palić nie dało za cholerę. Sort ten sam co ty miałem - mokry. A powiedz mi jak sercem i nudnościami kolego było ? ;-) To co zauważyłem jeszcze to ucisk w głowie, lekki ból, ciśnienie ale nie wiem czy to od tego...

• 278 / 3 / 0
nota600: Brak negatywnych objawow tj. nudnosci, serce, ucisk w glowie - zaznaczam, ze to byl 1 test AB-CH. Po prostu 2 buszki po pracy i padlem do wyra, jak po nasennym benzo. 1-2mg mniej i pewnie bym odpuscil sobie lozko i robil cos bardziej kreatywnego - dzieki temu mialbym bardziej wyrobione zdanie nt. ww substancji.
  • 140 / 2 / 0
Palę maczankę w proporcjach 1 g Chimnaci na 20g podkładu.

Jest dość mocna, podoba mi się, działa dosyć długo.

Polecam.

Z góry przepraszam za posta pod postem, proszę złączyć jeśli można.

Dzisiaj pokarało mnie po kilku buchach z lolka, było naprawdę ostro i mało przyjemnie.

Bardzo mocny kanna, uważajajcie z nim chłopy.
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2015 przez pletzturra, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono.
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
  • 1321 / 18 / 0
I nie robta ciagow! Ja juz drugi dzien dochodze do siebie. Bezsennosc to wierzchołek gory lodowej przy odstawce.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 140 / 2 / 0
Coś mi się wydaje, że długo się nim nie nacieszymy :rolleyes:
RESEARCH CHEMICALS

KANNABINOIDY
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?