lufarulez pisze:wszystko co wymyslone przez ruskich lub tajwanczykow jest dla mnie oblesne
lufarulez pisze: zajebiscie działających kanna jak mam2201
Życie to najlepszy narkotyk...
PZDR.
KANNABINOIDY
Edit:
No kurwa to ewidentnie siada na serce, uważajcie na większe dawki bo jest nieciekawie
Zalecam ostroznosc przy badaniu, naprawde nie sugerowac sie swoimi wysokimi tolerancjami na inne kanna - mnie jak jeblo w leb to wstalem z lozka po 3h :).
Jest dość mocna, podoba mi się, działa dosyć długo.
Polecam.
Z góry przepraszam za posta pod postem, proszę złączyć jeśli można.
Dzisiaj pokarało mnie po kilku buchach z lolka, było naprawdę ostro i mało przyjemnie.
Bardzo mocny kanna, uważajajcie z nim chłopy.
Powód: Scalono.
KANNABINOIDY
KANNABINOIDY
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.