lufarulez pisze:wszystko co wymyslone przez ruskich lub tajwanczykow jest dla mnie oblesne
lufarulez pisze: zajebiscie działających kanna jak mam2201
Życie to najlepszy narkotyk...
PZDR.
KANNABINOIDY
Edit:
No kurwa to ewidentnie siada na serce, uważajcie na większe dawki bo jest nieciekawie
Zalecam ostroznosc przy badaniu, naprawde nie sugerowac sie swoimi wysokimi tolerancjami na inne kanna - mnie jak jeblo w leb to wstalem z lozka po 3h :).
Jest dość mocna, podoba mi się, działa dosyć długo.
Polecam.
Z góry przepraszam za posta pod postem, proszę złączyć jeśli można.
Dzisiaj pokarało mnie po kilku buchach z lolka, było naprawdę ostro i mało przyjemnie.
Bardzo mocny kanna, uważajajcie z nim chłopy.
Powód: Scalono.
KANNABINOIDY
KANNABINOIDY
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.