...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
No właśnie robię to z własnej nieprzymuszonej woli. Mam kasę ale nie chcę jej wydawać na ćpanie. Chcę być od tego wolna.
Dzisiaj jest szósty dzień, jutro będzie tydzień. :)
  • 568 / 3 / 0
Dobra, mnie też to teraz czeka, ide do szpitala na zabieg i nie przyznam sie do uz. od opio a co za tym idzie czeka mnie masakra...
A tygodnia czystości gratuluje, solidny wyczyn :)
  • 205 / / 0
Ja mam czasem takie parcie na trzezwosc, ze sie udaje przerwac ciag. Z tym,ze po uplywie ok 2tyg. czystosci jak juz zejdzie troche tego syfu z organizmu pojawia sie mysl: a w sumie to se "szczele"...
I takim sposobem jade z tematem juz 6 dzien...a mialo byc raz...
Bania goni banie:P
  • 205 / / 0
oddymiony pisze:
Ja mam czasem takie parcie na trzezwosc, ze sie udaje przerwac ciag. Z tym,ze po uplywie ok 2tyg. czystosci jak juz zejdzie troche tego syfu z organizmu pojawia sie mysl: a w sumie to se "szczele"...
I takim sposobem jade z tematem juz 6 dzien...a mialo byc raz...
No ale jak wytrzeźwieć jak przepłuczka wychodzi czarna...:D:D
Bania goni banie:P
  • 74 / / 0
Pół roku to nie tak dużo czasu, jednak kiedy jesteś odrealniony/a, dzień.. Ba. Godzina godzinie nierówna :)
Musisz sobie też odpowiedzieć na pytanie, czy robisz to dla zabawy, czy uciekasz od problemów.
Barba crescit, caput nescit
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.